Odlučovač pevných částic
Re: Odlučovač pevných částic
jestli jezdíš hlavně po dálnicích tak sis toho vypalování filtru nemusel ani všimnout a mohlo to už několikrát proběhnout teda pokud ho máš
- Reklama
Tak mi volali ze servisu (teda já volal jim), že to nakonec není tak zlý. Že to bylen EGR ventil, který vyměnili a že mají u mě 7300,- Budu doufat, že je to skutečně ten ventil, protože ze zkušenosti vím, že tyto autorizovaný servisy opravují stylem pokus - omyl a zákazník to pěkně všechno platí.
Honza
Honza
Nechápu proč sis ho nenechal zaslepit za 500 vč. práce.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Buď uplně v poho Jenda filtr pevných částic se dá v pohodě odstranit... V bystřici nad pernštejenm firma fapoff to dělá a ají za docela solidní peníze a dělají to na počkání. Mají docela solidní reference na netu tak snad tomu rozumí.
nazdar chlapi
zafiru mam uz rok, ale som este nezbadal ze by sa mi cistil filter-odlucovac, ziadne vyblikanie chyby motora, ziadna kontrolka zhavenia - nic, ziadny hrkot motora, nevsimol som si nic, ani dokonca ze by zafira isla iba 40km rychl. - cize nic
od kupi mam uz najazdenych viac ako 15000km
?
vdaka
zafiru mam uz rok, ale som este nezbadal ze by sa mi cistil filter-odlucovac, ziadne vyblikanie chyby motora, ziadna kontrolka zhavenia - nic, ziadny hrkot motora, nevsimol som si nic, ani dokonca ze by zafira isla iba 40km rychl. - cize nic
od kupi mam uz najazdenych viac ako 15000km
?
vdaka
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Spozorujes to len podla vacsej aktualnej spotreby a podla zvyseneo hluku motora.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
no ale som cital na predoslych strankach ze sa maju vyblikat niejake kontrolky, ci nie vzdy to plati?
Když už začne blikat kontrolka, tak je filtr naprosto plný a je bezpodmínečně nutné aby proběhlo vypálení. Tak je to napsaný i v příručce k autu. Jinak já zaznamenal vypalování poprvé až v zimě, jak byly ty velké mrazy. Samozřejmě se to začalo vypalovat v tu nejdebilnější dobu, když jsem coural po městě a musel několikrát vypnout motor
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolky blikaju a svietia len pri starsich softoch v ECU.
Tkaze kto ma novsi, ziadna kontrolka pri regeneracii nesvieti.
Kto ma starsi soft, svieti...
Tkaze kto ma novsi, ziadna kontrolka pri regeneracii nesvieti.
Kto ma starsi soft, svieti...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
dakujem za odpoved, ale uz dlhsiu dobu sledujem a cakam ze zapocujem alebo dajako to zbadam a nic,
takze aspon to viem ze na kontrolky necakat v tomto pripade
takze aspon to viem ze na kontrolky necakat v tomto pripade