Příspěvek
od BRANIK12341 » 24 led 2011, 10:10
ahoj
moja astra H 1.9,resp motor z19 dth ma uz 210.000km....okrem udrzby,dosticiek..som menil EGR ventil....vydrzal 180 tis..neuverutelne....mozno to bolo tym ,ze pri vymene oleja..podotykam kazdych 15.000 km..nie 30 ako odporucaju,som ho rozobral vypucoval od sadze ....teraz uz 30 tis mam novy ...slape ako hodinky...co budem asi musiet menit bude prave dvojhmotak...aj ked nie som si isty ci je to prave ono...ked je auto na neutraly,zahrkoce mi divny zvuk,dlhsie,niekedy kratsie...resp,kym nestlacim spojku....potom pocujem iba cisty zvuk motora a zasa dlho nic.kedze ale spojka krasne zabera,netusiom co to moze byt...mozno to bude nejake lozisko v prevodovke...kto vie....tak len tolko pre predstavu,co sa da s 1.9 CDTI 16 V absolvovat,resp,ake km najazdit.inak vyzera ako nova...krasna cierna metaliza,caravan
ps: este nieco k dpf... pucuje sa mi ako hodiny..povodny stale,nemeneny ...ked jazdim po meste cca kazdych 500 km...mimo mesta...napr na sever anglicka ked sme isli na dofcu...cca kazdych 1200 km sa prepaloval
dlhodoba priemerka 5,6 l
ASTRA H Z19DTH - moja laska