Měrka oleje
Měrka oleje
Zdravím chlapy,
Dokázal by mi někdo říct,jak je to s tou měrkou oleje u motoru 1,9cdti 74kw,r.v.2009.Nevim,kde jsou na ni hodnoty min.-max.(nic sem nenasel)Respective nevím,jestli mám málo nebo hodně oleje.Je to kus jakého si bovdenu,bez znaceni min,max.Díky všem.
Dokázal by mi někdo říct,jak je to s tou měrkou oleje u motoru 1,9cdti 74kw,r.v.2009.Nevim,kde jsou na ni hodnoty min.-max.(nic sem nenasel)Respective nevím,jestli mám málo nebo hodně oleje.Je to kus jakého si bovdenu,bez znaceni min,max.Díky všem.
- Reklama
Re: Měrka oleje
tak to ti tam asi něco chybí....
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hm,to mi připadá divný.Zitra sem hodim fotku.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET
pajakuv ASTROLET
Něco podobného tam mám,mimo těch dílků.Mám tomu rozumět tak,že olej by neměl překročit tu spodní sploštělou část?
- vojtavojta
Knihu nemám,nebylo by lepší to sem napsat?Dost bys mi ušetřil čas,díky.
Pokud nemáš knihu "Jak na to", tak je to také v manuálu k vozidlu v sekci "Opel servis,údržba".Bubla píše:Něco podobného tam mám,mimo těch dílků.Mám tomu rozumět tak,že olej by neměl překročit tu spodní sploštělou část?
Celá sploštělá část na foto od "pajak7" je množství oleje Min-Max a celkový rozdíl sploštělé části je 1litr oleje. Rýhované sploštělé části jsou již hraniční hodnoty Min-Max. Nejlepší stav je držet olej v rozmezí sploštělé hladké části měrky (v polovině celé sploštělé části, když ji nemáš označenou dílky).
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Tak tomu říkám odpověd,díky moc!!!!!!!