Rozvody 1,9CDTI/88kW
- Reklama
Re: Rozvody 1,9CDTI/88kW
Tak dnes menene.
Rozvody + pumpa: cca 100 Eur
Robota + nova "voda" + semeringy (jeden z nich slzil): 107 Eur
Celkom OK
Rozvody + pumpa: cca 100 Eur
Robota + nova "voda" + semeringy (jeden z nich slzil): 107 Eur
Celkom OK
Astra H, Z19DT
Jasne ale ked das napr.ina rozvody tak tie su na 80tis nie?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Tak já vyměnil rozvody (INA), vodní pumpu (SKF), kladky drážkového řemene (za studena vydávali již podivné zvuky) a komplet filtry včetně oleje i chladící kapaliny, při stavu tach. 144 t.km.
Materiál mě vyšel do 5 000,- . Práci nepočítám, jelikož jsem vše dělal sám.
Materiál mě vyšel do 5 000,- . Práci nepočítám, jelikož jsem vše dělal sám.
Opel Zafira 1,9 CDTi, 110 kW
menil som rozvody pri 110000 na astre h 1,9cdti Z19DT dalsia vymena bude po kolkych km?
Astra H r.v2006 1,9cdti 88kw
To vies len ty ....
Scroluj hore, prvy prispevok na tejto stranke.
Zhodou okolnosti, odomna.
Scroluj hore, prvy prispevok na tejto stranke.
Zhodou okolnosti, odomna.
Astra H, Z19DT
Neviem ci to patri sem, ale vcera mi zacalo hucanie v aute a take rachotanie ako ked je remenica uvolnena a trasie sa. Ked som to pozeral tak to islo od remena. Najprv som si myslel, ze ide o kompresor klimatizacie, kedze ten sa tocil pomaly a len tak ako sa mu chcelo. Neviem co to tak ma byt, no klima funguje ako ma.
Cez MKJ som vyvolal teplotu kvapaliny a ta sa pekne zvysovala. Vydrzal som to do 98 a potom som radsej vypol motor. Zasvietila aj kontrolka chladiacej kvapaliny.
Auto ma 164 000 a pumpu som menil pri cca 121 500km teda asi pred dvoma rokmi. Zda sa mi to velmi skoro.
Cez MKJ som vyvolal teplotu kvapaliny a ta sa pekne zvysovala. Vydrzal som to do 98 a potom som radsej vypol motor. Zasvietila aj kontrolka chladiacej kvapaliny.
Auto ma 164 000 a pumpu som menil pri cca 121 500km teda asi pred dvoma rokmi. Zda sa mi to velmi skoro.
Zdarec všichni,
mám 19cdti 88kw/8v a najeto cca 220 tis. Ve 150 tis jsem udělal komplet rozvody i pumpu a před půl rokem se mi začali ozývat z motoru zvuky jako bzučení, pak silnější a teď už skoro hučení. Měnil jsem drážkovaný řemen na altík a klimu, pak tu drážkovanou plastovou kladku, ale situace se nelepší. Začínám mít podezření na rozvody, ale nechce se mi je zbytečně dělat. Mají najeto cca 70 tis a to není moc. Nemá s tím někdo zkušenost?
mám 19cdti 88kw/8v a najeto cca 220 tis. Ve 150 tis jsem udělal komplet rozvody i pumpu a před půl rokem se mi začali ozývat z motoru zvuky jako bzučení, pak silnější a teď už skoro hučení. Měnil jsem drážkovaný řemen na altík a klimu, pak tu drážkovanou plastovou kladku, ale situace se nelepší. Začínám mít podezření na rozvody, ale nechce se mi je zbytečně dělat. Mají najeto cca 70 tis a to není moc. Nemá s tím někdo zkušenost?
Nově Zafira B 1.9 88kW SilverCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
Ked bol drazkovy remen dole, neskusal si to natocit?
Vylucil by si altik a klimu.
Vylucil by si altik a klimu.
Astra H, Z19DT