astra h z17dth - NECHCE ŠTARTOVAŤ
astra h z17dth - NECHCE ŠTARTOVAŤ
čaute mam problem ,
včera som čistil EGR senzor, potrubie pívodu vzduchu do motora a taktiež pohybovu klabku plynu.
cele to bolo zanesene naozaj že mega.
po vyčistiení som všetko vrátil späť a auto nechec naštartovať. po otočení kľuča počuť iba štarter.
neviem kde som spravil chybu. čo som spravil zle je že tú klabku som umyl vodou a možbno sa mi tam dostala ale
ked dam kľuč do drhujej polohy klabka resp. ten motorček vydáva pre neho typický zvuk.
auto stojí teraz v garaži a ja som z toho na nervy.
postupoval som podľa návodu ... http://www.astraownersclub.com/vb/showt ... a-1-7-CDTI
pls pomožte neviem čo som pokašlal.
diky moc
včera som čistil EGR senzor, potrubie pívodu vzduchu do motora a taktiež pohybovu klabku plynu.
cele to bolo zanesene naozaj že mega.
po vyčistiení som všetko vrátil späť a auto nechec naštartovať. po otočení kľuča počuť iba štarter.
neviem kde som spravil chybu. čo som spravil zle je že tú klabku som umyl vodou a možbno sa mi tam dostala ale
ked dam kľuč do drhujej polohy klabka resp. ten motorček vydáva pre neho typický zvuk.
auto stojí teraz v garaži a ja som z toho na nervy.
postupoval som podľa návodu ... http://www.astraownersclub.com/vb/showt ... a-1-7-CDTI
pls pomožte neviem čo som pokašlal.
diky moc
- Reklama
- vojtavojta
Re: astra h z17dth - NECHCE ŠTARTOVAŤ
Jak to vypada s baterkou???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
multimeter ukazuje 12,5V ešte pre istotu ju davam nabijat teraz lebo už som skušal zopar krat naštartovať
počuť startér - tím myslíš, že jen cvaká, nebo i točí?
protože v prvním případě by byl hin startér / akumulátor nebo něco mezi nimi, kdyby točil jako předtím, ale nestartoval, tak Ti může někde chybět zapojený nějaký štekr, někde můžeš přisávat vzduch, vypadlé nějaké těsnění (na Z19T my vypadl takový kovový těsnicí kroužek, skoro jsem si toho nevšiml).... já jednou zapomněl v hadici za airboxem hadr, když jsem airbox vyfoukával kompresorem, všechno složil a pak jsem se taky divil
protože v prvním případě by byl hin startér / akumulátor nebo něco mezi nimi, kdyby točil jako předtím, ale nestartoval, tak Ti může někde chybět zapojený nějaký štekr, někde můžeš přisávat vzduch, vypadlé nějaké těsnění (na Z19T my vypadl takový kovový těsnicí kroužek, skoro jsem si toho nevšiml).... já jednou zapomněl v hadici za airboxem hadr, když jsem airbox vyfoukával kompresorem, všechno složil a pak jsem se taky divil
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
no štarter pekne štartuje ale nič viac ... mám podozrenie že pri čistení som zničil klapku plynu ... idem kupiť novu
já ji taky čistil jako mamlas, čističem trysek a hadrem a hýbal jsem s ní rukou a to se prý nemá, na předchozím benzínu. Takže teď jsem dieselovou čistil přípravkem od agipu - lava motor spray se to jmenuje a jenom tlakem spreje se to krásně pročistilo (nechal jsem ho chvíli působit).
Zkus ji znovu shodit, promazat wd-čkem, zkontroluj jestli není zaseklá, možná by mohlo zkusit ji mít dole a nastartovat, jestli je bude pohybovat, nevím, jestli to jde diagnostikou. Rovnou kupovat novej díl Tě může přijít draho.
Zkus ji znovu shodit, promazat wd-čkem, zkontroluj jestli není zaseklá, možná by mohlo zkusit ji mít dole a nastartovat, jestli je bude pohybovat, nevím, jestli to jde diagnostikou. Rovnou kupovat novej díl Tě může přijít draho.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Dnes somto zaniesol do serviu ... Zajtra uvidime