ROZVODY Z17DTH
Re: ROZVODY Z17DTH
tak uz rozvody vymenene aj ked troska neskoro, znacka febi cena komplet aj s robotou 180e. zatial spokojnost.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Reklama
Zdravim chcem sa spytat len tak pre objasnenie menil som rozvody pre istotu ked som doviezol auticko s 90tis. km a kedy by ma mala cakat dalsia vymena? Zatial mam nabehne 168tis. km! Dakujem za rady
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Georgeisin
U 1,7 74 KW je předepsáno po 90 tis., ale i v Oplu mi řekli, že je to interval fakt mezní, takže nejpozději ve 180 tis., nejlépe však už teď .
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
možte aj mne poradiť, aj ked nemam DTH ale DTL , mal som mene rozvody pri 150 tis. teraz budem mať 200 tis.
kedy čaka mna výmena
kedy čaka mna výmena
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
- Georgeisin
No 59 KW verze má opravdu po 150 tis. Vzhledem k tomu chipu na 74 KW bude určitě lepší dříve, třeba po 90 tis. od poslední výměny jako u standartní 74 KW. Poraď se se svým servisákem.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
-
Ahoj, oživím tohle téma.
Mám astru s motorem Z17DTH a potřebuju udělat rozvody.
Bydlím na Praze 4. Je tu někdo, kdo to dělá, nebo mi někoho doporučíte?
Máte někdo cenový odhad? Pokud možno díly a práce zlvášť. Díly si můžu sehnat za lepší cenu.
Díky!
Mám astru s motorem Z17DTH a potřebuju udělat rozvody.
Bydlím na Praze 4. Je tu někdo, kdo to dělá, nebo mi někoho doporučíte?
Máte někdo cenový odhad? Pokud možno díly a práce zlvášť. Díly si můžu sehnat za lepší cenu.
Díky!
zdravím. prosím vás interval na motor Z17 dtr, 92 kW ?
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
-
Podle servisní knížky je to 90 000 km.excellent píše:zdravím. prosím vás interval na motor Z17 dtr, 92 kW ?
https://www.opel-astra-h.cz/download/ser ... a-opel.pdf
Zdravím pánové, v téhle diskusi se docela podrobně řešilo kdy rozvody vyměnit...
Máte však někdo zkušenosti s následujícím postupem?
Koupě rozvodů + vodní pumpy samostatně, instalace v aut. servisu?
Chci použít rozvody Bosch a vodní pumpu Meyle HD (údajně vyšší kvalita a výdrž u té vodní pumpy
v porovnání se standardní dodávanou Oplem).
Když jsem se snažil sjednat servis u BS Auto Brno, tak mi bylo řečeno, že tohle nedělají.
Popř. neznáte někdo nějaký prověřený servis v Brně a okolí, kde takto díly vyměňují?
Díky moc,
Tom
Chci použít rozvody Bosch a vodní pumpu Meyle HD (údajně vyšší kvalita a výdrž u té vodní pumpy
Když jsem se snažil sjednat servis u BS Auto Brno, tak mi bylo řečeno, že tohle nedělají.
Popř. neznáte někdo nějaký prověřený servis v Brně a okolí, kde takto díly vyměňují?
Díky moc,
Tom
Tak nakonec si můžu odpovědět sám. www.dzautoservis.cz parádní služba, možnost dovezení vlastního materiálu,DoSa píše:Zdravím pánové, v téhle diskusi se docela podrobně řešilo kdy rozvody vyměnit...
Díky moc,
Tom
profesionální přístup.
DoSa
http://dosaphoto.kx.cz
Astra H - 16XEP