Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Westler ano, mas pravdu, je to tak jak pises, zavisi to na tom....jenze me se zdalo ze ten sklon je dostatecny na to aby ten spad utahl motor na trojku bez paliva...ale mozna se mi to zda a dostatecny není...az tam pojedu zas tak jsem zvedavy jak se to bude chovat podruhe...
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
- Reklama
Ono záleží i na zahřátí motoru, studenej si přidává častěji než zahřátej.
Jak říká westler.. stačí abys frčel přes 4 000 ot./min. a už taky motor žere na volnoběh se zařazenou rychlostí ... opravdu záleží na situaci
Tak na volnoběh nebo se zařazenou rychlostí? ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Se zařazenou rychlosti s nohou sundanou z plynu
co se tyka otáček, mel jsem tam urcite mezi 2000 a 3000, zarazena trojka, mirny svah dolu, asi takovy jaky bych jel nahoru na trojku, po rozjeti na ctverku...uplne mne zamrazilo jak jsem videl ze to v této situaci bere 3,3.........
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
Hele, neřeš to. Ty Opelácký atmosféry jsou spolehlivý, za ty roky vychytaný, máš to nový tak to bude určitě cajk. Až ti to pojede na 3 válce nebo ti to bude samovolně chcípat, pak to řeš
Aby tě nemrazilo, za stejné situace jak popisuješ si vyřaď a uvidíš, že to bude žrát uplně stejně![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Aby tě nemrazilo, za stejné situace jak popisuješ si vyřaď a uvidíš, že to bude žrát uplně stejně
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Nerez
OK...to auto mam chvilu takze si snazim vseho všímat proto ze za 2 mesice konci záruka 2 roky...tak se to snazim vychytat...holt nemam takove zkusenosti jak vy tady....ale fakt je, ze jedna sestku dela opel uz dlouho takze by mela byt v pohode...mel jsem ji i v Astre F a rad na ni vzpominam....
![Geek :geek:](./images/smilies/icon_e_geek.gif)
tohle mně taky dělala 1.6ka. U dvoulitru sem si toho nevšiml
Dvoulitr totiž v tomto režimu nežere benál ale trávu kolem silnice kámo ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
No, nevím, jestli má původní a tahle nová 1.6 vůbec něco společnýhodavid64 píše:Nerez![]()
OK...to auto mam chvilu takze si snazim vseho všímat proto ze za 2 mesice konci záruka 2 roky...tak se to snazim vychytat...holt nemam takove zkusenosti jak vy tady....ale fakt je, ze jedna sestku dela opel uz dlouho takze by mela byt v pohode...mel jsem ji i v Astre F a rad na ni vzpominam....
Prostě atmosféra je relativně bezproblémovej motor, kor u autě, který se dělá tak dlouho jak Háčko
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Hlavně nepodtáčet ať se nezanáší a dopřát mu alespoň základní servis
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)