Prasklina ve svodu z motoru do katalizátoru(parohy)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prasklina ve svodu z motoru do katalizátoru(parohy)
Lbda sondy jsou tam dvě!Kontrolka furt svítí!Takže zkusím zajet na Tech 2 a uvidím co to háže za chybu a co se s tím bude dát dělat,třeba to půjde jen vymazat!
- Reklama
Mozes pripadne urobit reset RJ sam, iba odpojenim baterie a dupnutim na brzdu, nech zmizne zbytkovy prud. Hlavne mat kluc zo zapalovania vonku pri tom, lebo moze odist IMO. Neviem ako dlho trva, kym sa RJ vymaze....a ci nahodou este nema nejaku bateriu vlastnu. Ale mohlo by to ist.
Astra H 1,6 16V kombi
Oton - iba dodatok. Docital som sa ( http://www.auto.sk/diskusia/viewtopic.p ... f4b7b752df ), ze druha lambda hlasi chybu, ak je EGR odstavene. To len pre info...
Astra H 1,6 16V kombi
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To podle mě nebude pravda!Protože mi párkrát kontrolka zhasla a třeba 4 dny nesvítila!Ptal jsem se RomanaK a ten říkal, to bude dělat,protože ty labdy mají nějáké rozmezí při měření u kteréfo se shodují a pokud se do toho rozmezí vlezu tak nebude kontrolka svítit!Pokud by tomu vadilo zaslepené EGR tak to nebude zhasínat přeci ne? :?Ale sháním nějakej kat. abych ho tam šoupnul a měl klid.Protozže se od toho prý ku..ví ostatní věci.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci chtěl bych se s váma poradit?Mám problém s těma svodama.A nevím ,jestli když tam nechám ty dělané svody které jsou bez katu,jestli to nebude zdroj nějakých poruch!Aby se mi kvůli tomu nesr.ly další věci!
S těma dělanýma svodama to auto zvuk jak s ladákem,přibyly tomu asi tři koně(který samozřejmě nepoznám),Když jedu na málo otáček tak hopsám jak lama a furt mi svítí kontrolka motoru!BNěkdo mi říka že se kvuli tomu budou kazit daalší věci a někdo mi říká že ne!
Nebo jestli mám nechat zavařit ty starý,nechat udělat novej závit na labdu(musela být vytržena aby se dostala ven)!To je cca 3tis.kč
Na vrakovišti chtějí za svody 10 000,-
A nový stojí tak 20 000,-né-li víc.
Tak chci prosím znát váš názor a jestli nemáte někdo zkušenost!
S těma dělanýma svodama to auto zvuk jak s ladákem,přibyly tomu asi tři koně(který samozřejmě nepoznám),Když jedu na málo otáček tak hopsám jak lama a furt mi svítí kontrolka motoru!BNěkdo mi říka že se kvuli tomu budou kazit daalší věci a někdo mi říká že ne!
Nebo jestli mám nechat zavařit ty starý,nechat udělat novej závit na labdu(musela být vytržena aby se dostala ven)!To je cca 3tis.kč
Na vrakovišti chtějí za svody 10 000,-
A nový stojí tak 20 000,-né-li víc.
Tak chci prosím znát váš názor a jestli nemáte někdo zkušenost!
Re: K : výfukové svody
Koukal sem vám na e-bay a nic pro Astru H tam neni, jen samý pro G... Počítám, že budou jiný? Kdyžtak průběžně koukejte, ceny jsou cca 300-400 EUR za nový, německy je to "krümmer" případne "abgaskrümmer".
já je kupoval ne géčko v anglii, vyšly nejlevnějc asi 6000kč přes ebay.co.uk
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
6000 tis? To hodně dobrá cena! Vím že v praze na nějakým tom opel vrakovišti je mají skladem za 10 tis!pro mě s cestou za 11 tis!Ale nechci je protože mi to Romank rozmluvil slovy bůh ví z čeho to je atd.A že se tomu pánovi nedá věřit nebo co!
Pak jsem volal do OPLA a tam mi řekli cenu za nový 27500 a za to že donesu prasknuty a oni mi daji repas nebo co 27000!Takže se trošku zbláznili!
DeepTroath: Jinak kdyby jsi chtěl nechat udělat svody bez katu,tak se můžu zeptat švagra za kolik korunek by je vyrobil ten jeho kámoš co se živí výrobou výfuků,svodů a tuning věcima.
Nechal jsem si je vyrobit ,s tím že je budu mít jako náhradní,jenže tchán dělal pořádek v garáži a ty origo svody mi vyhodil
Takže zavařit jsem je nemohl a musím koupit jiný!
Zavařit se dají způsobem ,že se musí vybrousit po celé delce praskliny žlábek do tvaru V ,aby když to bude někdo svářet udělal svár přes celou tlouštku stěny a hadovitým pohybem zavařoval!Samozřejmě diodama na litinu!
Pak jsem volal do OPLA a tam mi řekli cenu za nový 27500 a za to že donesu prasknuty a oni mi daji repas nebo co 27000!Takže se trošku zbláznili!
DeepTroath: Jinak kdyby jsi chtěl nechat udělat svody bez katu,tak se můžu zeptat švagra za kolik korunek by je vyrobil ten jeho kámoš co se živí výrobou výfuků,svodů a tuning věcima.
Nechal jsem si je vyrobit ,s tím že je budu mít jako náhradní,jenže tchán dělal pořádek v garáži a ty origo svody mi vyhodil
Takže zavařit jsem je nemohl a musím koupit jiný!
Zavařit se dají způsobem ,že se musí vybrousit po celé delce praskliny žlábek do tvaru V ,aby když to bude někdo svářet udělal svár přes celou tlouštku stěny a hadovitým pohybem zavařoval!Samozřejmě diodama na litinu!
no jetý bych si taky nekoupil, to už snad lepší zkusit nechat zavařit ty starý
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- DeepThroat
No taky jsem uvažoval že jeté bych moc rád nekupoval ale jak jsem zjistil kolik stojí nové u Opla,tak mně málem koplo.
¨Byl jsem včera za výfukářem a říkal že není problém zavařit ale může vydržet rok a ale taky měsíc.
Ono by to nemuselo prasknout znova ve sváru ale hned vedle kde se to hodně prohřeje.
Tak jsem si řekl že zajedu do Polska kde to mám cca 15 minut cesty ,sehnal jsem sice jeté ale vypadají dobře,ovšem radši na ně kuknu v reálu na fotce to může vypadat všelijak.
Chtěji za ně 800 zlotých cca 5000.
Oton: Kolik by to stálo si je nechat udělat.?
¨Byl jsem včera za výfukářem a říkal že není problém zavařit ale může vydržet rok a ale taky měsíc.
Ono by to nemuselo prasknout znova ve sváru ale hned vedle kde se to hodně prohřeje.
Tak jsem si řekl že zajedu do Polska kde to mám cca 15 minut cesty ,sehnal jsem sice jeté ale vypadají dobře,ovšem radši na ně kuknu v reálu na fotce to může vypadat všelijak.
Chtěji za ně 800 zlotých cca 5000.
Oton: Kolik by to stálo si je nechat udělat.?
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]