Z16XEP - zvuk a vibrace
Re: Z16XEP - zvuk a vibrace
Pockame jak se jeste vyjadri tatka Milda
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Tak já můžu až odpoledne po půl čtvrtý Nebo by jste mohli přijet za mnou do práce...Něco navrhněte a uvidíme.
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
Co dneska na večír?
... no to ja asi nestiham ak sa stretnete dajte vediet nejaky zaver
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
no na tvojom mieste by som to zacal predavat. Opel motory nikdy nevedel, jedine dobre motory v H su Fiatove naftaky. 1,6 je strasny crep.
Auto je pekne, dobre sa na nom jazdi, ale furt sa nieco sype.
By som to tipol, ze tych km mas o dost viac.
16XEP vydrzi tak do 200tkm potom sa to uz len sype..
coskoro ta bude cakat:
* spojka (to tu uz riesis)
* zapalovacia lista
* termostat (a modli sa, aby si to neodniesla hlava, ked ti kokoti tam nedali teplomer)
* EGR
* virive klapky
Auto je pekne, dobre sa na nom jazdi, ale furt sa nieco sype.
By som to tipol, ze tych km mas o dost viac.
16XEP vydrzi tak do 200tkm potom sa to uz len sype..
coskoro ta bude cakat:
* spojka (to tu uz riesis)
* zapalovacia lista
* termostat (a modli sa, aby si to neodniesla hlava, ked ti kokoti tam nedali teplomer)
* EGR
* virive klapky
Astra H, 1,6 77kw, XEP
no, kilometrov urcite viac nemam auto bolo ako nove kupene na SK, servisovane v jednom servise kde ho teraz servisujem aj ja , pred kupou som ho dal na tech 2 u kamarata v MaH, ak sa nemylim tak 16 xep su od fiatu, a zatial s autom nemam ziadne problemy... akurat mi teraz nenastaroval ked som ho nechal skoro dva tyzdne na mraze aj vyfuk som menil koli tomu ze som ho prerazil na sutri cestou na motocross inak iba bezna udrzba, olej a tak ... som spokojny, s oplom vseobecne , kedze nemam prvy ... ty si asi natrafil na kus po nejanom nestastnikovi co sral na udrzbu, ale tak potom dopadne aj baworak alebo mercedes, ja som nikdy nic neodrbal lacnym olejom ani neskorsou vymenou ci benzinom z pochybnej pumpy , to ze mam nejaky subjektivny dojem ze nieco je v neporiadku nemusi nic znamenat , ... mame vo firme tri kie 1,6 a ked som sa odviezol na tom , hned som vedel ze mam super auto , tam hrkoce a trasie sa uplne vsetko a od zaciatku ... ( 6km ) bol som pre auta v predajni
Klimetry mám poctivý, prověřeno + doloženo serviskou. Co se týká spojky, jasně, ale spojka je spojka, nemá s životností motoru nic společnýho a tam čekám, až se odporoučí. Čekal bych u každýho auta.
Zapalovací lišta - vyměněna a zase taková darda a problém to nebyl
termostat - nechám se překvapit, ale nebojím se
EGR - stačí vyčistit
Porucha klapek u tohodle motoru? Máš vlastní zkušenost? Sem s ní Zatím jsem o tom nečetl, spíš u dieslů, kde lítaj tuny sazí....
A prodávat nehodlám, protože za tu dobu co to mám se to chová pořád stejně bez nějaký zhoršující se tendence a jediná závada byla ta zapalovací lišta.
Předchozí X18XE1 (G Astra) jsem prodával s nájezdem 175 tis. km a jediná závada byla EGR a palivový relé. Jinak NIC, takže nesouhlasím, že OPEL motory neumí. Navíc jak píše Bacardi, Z16XEP je Fiat GM Powertrain.
Je to o vlastních zkušenostech, na který má holt někdo smůlu a někdo štěstí
Zapalovací lišta - vyměněna a zase taková darda a problém to nebyl
termostat - nechám se překvapit, ale nebojím se
EGR - stačí vyčistit
Porucha klapek u tohodle motoru? Máš vlastní zkušenost? Sem s ní Zatím jsem o tom nečetl, spíš u dieslů, kde lítaj tuny sazí....
A prodávat nehodlám, protože za tu dobu co to mám se to chová pořád stejně bez nějaký zhoršující se tendence a jediná závada byla ta zapalovací lišta.
Předchozí X18XE1 (G Astra) jsem prodával s nájezdem 175 tis. km a jediná závada byla EGR a palivový relé. Jinak NIC, takže nesouhlasím, že OPEL motory neumí. Navíc jak píše Bacardi, Z16XEP je Fiat GM Powertrain.
Je to o vlastních zkušenostech, na který má holt někdo smůlu a někdo štěstí
zial, nie je to celkom tak..
Fiat dodaval naftu a na "oplatku" dostal Fiat benziny od Opla.
Ze kupili sracku si vo Fiate uz uvedomili...
Teda XEP je Opel motor = sracka
PS: mam celkom bohate skusanosti s novymi Kia autami a mozem zodpovedne povedat, ze kvalita je neporovnatelne lepsia. Celkovo sa clovek lepsie citi v Astre - ale zial pocity su pri jazdenom aute nie velmi podstatne. A v kvlaite sa Opel na Kiu absolutne nechyta.
len tak zaverom - poznam 7 Ceedov, 1,6 benzin. Kazdy ma najmenej 200tkm, dva maju uz cez 300tkm. Samozrejme firemne auta. Ani jedna porucha. Povodne ich bolo viac, ale dalsie isli po burackach na odpis
a este zaverom - keby niekto chcel menit moju astru za Ceed alebo i30 - ruky nohy mu bozkavam!!
Fiat dodaval naftu a na "oplatku" dostal Fiat benziny od Opla.
Ze kupili sracku si vo Fiate uz uvedomili...
Teda XEP je Opel motor = sracka
PS: mam celkom bohate skusanosti s novymi Kia autami a mozem zodpovedne povedat, ze kvalita je neporovnatelne lepsia. Celkovo sa clovek lepsie citi v Astre - ale zial pocity su pri jazdenom aute nie velmi podstatne. A v kvlaite sa Opel na Kiu absolutne nechyta.
len tak zaverom - poznam 7 Ceedov, 1,6 benzin. Kazdy ma najmenej 200tkm, dva maju uz cez 300tkm. Samozrejme firemne auta. Ani jedna porucha. Povodne ich bolo viac, ale dalsie isli po burackach na odpis
a este zaverom - keby niekto chcel menit moju astru za Ceed alebo i30 - ruky nohy mu bozkavam!!
Astra H, 1,6 77kw, XEP
na kiach zial musim jazdit vo firme, ale ak by som si mohol vybrat radsej by som namontoval kolesa na babkinu almaru a jazdil by som na tom mame ich vo firme tri a vsetky su na ho...vno ked mam ist na kii radsej si vezmem fabiu htp ... a to uz je co povedat !!!
kia je podobnej konstrukcie ako cinska motorka
kia je podobnej konstrukcie ako cinska motorka
Naposledy upravil(a) bacardi dne 14 úno 2012, 16:16, celkem upraveno 1 x.