Rozvody na zafiru 1,6 16 74kw
Rozvody na zafiru 1,6 16 74kw
Zdravim vsetkych oplakov.Nedavno som si kupil zafiru.Chcel by som sa opytat,ako je to s vymenou rozvodov a kolko to stoji?Byvala majitelka sice tvrdi,ze sa menili pred 11 OOOkm,ale v servisnej knizke nic neni.Ked otvorim kapotu,tak tam je len niaka nalepka a pocet km. Da sa niako zistit,ci boli menene?Dik za radu.
- Reklama
Re: Rozvody na zafiru 1,6 16 74kw
Ahoj, ses si jisty ze nemas zafiru A ktera mela tento motor? To by ti spise poradili zde www.astra-g.cz ve foru.
Jinak prispevek jsem presunul z pokecu do sekce motory, v pokecu to nema co delat.
Jinak prispevek jsem presunul z pokecu do sekce motory, v pokecu to nema co delat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jeste by jsi mohl sundat kryt a podivat se na remen. Kdyz tam budou videt popisky tak by se dalo te vymene jeste verit.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Zdravim.Ano mam Zafiru A.Na novsiu nebolo
.

Tak to spis hod na geckovy forum jak uz jsem psal, pripadne pohledej urco uz se to tam resilo.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no, když už je tady to téma . . . Milosh jistě promine
. . . servisní interval výměny rozvodů je 60.000 km, takže je otázka, kolik km máš najeto 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Tak to uvidime ci prepaci.Mam najeto cca 132 000km.Ale asi to radsej vymenim.Aspon budem mat istotu.Len som zvedavy co to bude stat.
Rozvody bych udelal urcite kdyz auto koupim, clovek nikdy nevi....
Ale treba vetsina nemcu auta prodavaj prave pred velkym servisem takze asi tak
Ale treba vetsina nemcu auta prodavaj prave pred velkym servisem takze asi tak