OTACKY
OTACKY
Zdravim vsetkych majitel oplikov.Mam dotaz:mam zafiru 1.6.16V a mam tento problem.Ked nastartujem auto za studena tak mi vyletia otacky na 2500-3000.Ale ked sa motor trosicku zohreje uz sa vratia do normalu.Neviete cim by to mohlo byt?
- Reklama
Re: OTACKY
Nemas zapnutou klimu? nemuze to delat?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
na G-Astře to dělal většinou krokový motorek.... klima by to dělat neměla.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Nedavno som bol na diagnostike,ukazala jedinu zavadu a to snimac klepani
A klimu nemam.Teda aspon myslim

Prosim ta a co to je ten krokovy motorek a kde ho najdem?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Tak závadu víš...tak nad čím bádáš? Ten krokáč by to dělal asi i za tepla.Gorbo1 píše:Nedavno som bol na diagnostike,ukazala jedinu zavadu a to snimac klepani
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Viz : http://www.kadett.cz/technika/k_motorek.htmGorbo1 píše:Prosim ta a co to je ten krokovy motorek a kde ho najdem?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
ten snimac klepani som vymenil,potom sa to nacitalo znova,bolo to bez zavad,ale tie otacky to robia stale,sice v servise mi povedali,ze sa to spravy samo,ze mi naliali niaky pripravok do nadrze, a chvilu to potrva,kym to vsetko precisti.Ze musim vyjazdit celu nadrz.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
No a kolik jsi vyjel? Ale stejně se mi to nezdá..... no uvidíš.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici