Z20LEH Problém s cuknutim

Odpovědět
ModrýBlesk

Z20LEH Problém s cuknutim

Příspěvek od ModrýBlesk » 13 říj 2018, 15:06

Ahoj lidi chci se zeptat jestli by někdo nevěděl proč mi cukne auto pri přeřazení většinou to udělá pri 4-5-6 rychlostním stupni ale i když jen přidám plyn takže i bez přeřazení.Je to tak že když seslapnu plyn tak je to takovy rychlý cuknuti tak si říkám jestli to nemůže být jen silentblok.. Jinak řádici páka se ani nehne nikde nepozoruji hučení. Je to jen když se auto ohřeje za studena vubec nic. A čím víc je venku zima tím min to dělá. Když je jakože fakt zima tak to nedělá vůbec . Druhá věc co mě sere že jen když je teplo nevrací se mi řadící páka zpátky do středové polohy ale zas jen když auto fakt ohřeju. Auto má momentálně odjeto 110 000tkm. Mohlo by to být cuknuti od převodovky? Silentblok? Díky za rady popřípadě dopíšu co vše je třeba vědět. Chtěl jsem se zeptat dřív než pojedu do servisu jestli někdo neměl podobnou zkušenost.

Reklama

Opc_Radunov

Re: Z20LEH Problém s cuknutim

Příspěvek od Opc_Radunov » 23 lis 2018, 13:42

Ahoj,
myslím ,že to dělá každému kdo má OPC co jsem se tak bavil. Mě osobně to neznepokojuje. Silentbloky mám ok. Podle mě to má nějakou souvislost s podtlaky, solenoidem turba, přepouštěcím ventilem turba atd ale nebude to závada.

Skrolant
Kontaktovat uživatele:

Re: Z20LEH Problém s cuknutim

Příspěvek od Skrolant » 23 lis 2018, 16:56

Opc_Radunov píše:Ahoj,
myslím ,že to dělá každému kdo má OPC co jsem se tak bavil. Mě osobně to neznepokojuje. Silentbloky mám ok. Podle mě to má nějakou souvislost s podtlaky, solenoidem turba, přepouštěcím ventilem turba atd ale nebude to závada.

Nedělá. Máš načlou škrtící klapku.
Only Flying Is More Beautiful, Pure Passion - OPC
ZAFIRA B OPC - Modrý deník

Odpovědět