Zdravím nevíte někdo jak se dá tento konektor rozpojit ?? Místo není jedna ruka v prostoru druhá nevejde
Je umístěn čelem k motoru vlevo vedle karburátoru , pod sacím potrubím
Jsou tam takové packy/označeno/ ale nerad bych je ulomil , když to není na rozdělení.
Díky
Konektor Astra H Z16XEP
- Reklama
Re: Konektor Astra H Z16XEP
já ti teda nevím podle mě bys měl vysunout ten červený plast směrem k sobě a ono by to mělo jít pak rozpojit
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
dobrý nápad, zkusil jsem to ,ale nejde ,možná na silu, jsou tam rýhy /shora/ ale šroubovákem bych to zničil, nebo ne...
jako ty označené šipkou ?????
jako ty označené šipkou ?????
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
když vezmeš lochý šroubovák a zatlačíš mírnou silou mělo by to povolit,na ten největší červený kus od spoda nahoru,většina těhle držáků je v autě na stejný princip. Zkus použít trochu síly (pouze na vlastní nebezpečí ) ale nemělo by se nic stát
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Super díky moc za pomoc , šlo to , jak jsi popsal dokonce to i protikus vysune .
Díky moc
Díky moc
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
za málo s tímhle konektorem jsem se setkal nedávno taky někde tak jsem předal svojí zkušenost dál