Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Ne Davide jasne ze to je v pohode ale proste neni daleko tema kdy to bude jak na fabiaclubu kde se taky psalo ze 1.2 htp umi jezdit za 4 litry, to samy jako kdyz auto s 80ps jede stejne rychle jako to se 150ps
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vám přeju,aby když budete něco hledat, tak ať vám vyskáče deset stránek o tom, jak jedete z kopce se zařazeným kvaltem a žere to jak tank. Nezlob se na mě, ale řešíte tu kraviny. Jezdi jinudy a budeš mít po problému.
Každé fórum takhle dopadne, díky takovémuhle spamu. Já tady chodím proto, abych se něco dověděl, nebo přispěl něčím, co sem tam málo vím, a ne tady číst blbosti, že s 1,4 jezdí jako 2,0. Celý den tady rozklikávám "nové" příspěvky o ničem.
Každé fórum takhle dopadne, díky takovémuhle spamu. Já tady chodím proto, abych se něco dověděl, nebo přispěl něčím, co sem tam málo vím, a ne tady číst blbosti, že s 1,4 jezdí jako 2,0. Celý den tady rozklikávám "nové" příspěvky o ničem.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Frydex - každý asi není takovy machr jako ty, aby vedel, co problém je a co není....ja jsem tu novy a toto je forum o oplech, takze když se mi na aute něco nezda tak se na to zeptam...pokud ti to pripada jako kraviny tak se omlouvam, ale myslim si ze machrem a odborníkem se clovek stane zkusenostma, a mel jsem za to ze tady jsou vstricni lide se kteryma muzu ty zkusenosti sdilet a nabirat.....bohužel ne asi všichni....takze promin.....moje kraviny nebyly ve zlem umyslu
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Milosh - diky za podporu a vysvetleni...myslim jen ze jste ty kluky co toto psali spatne pochopili...oni nepsali ze ty auta mají stejne moznosti, myslim ze měli na mysli to, ze zalezi na tom, jak se s autem jezdi...ze nezalezi jen na maximálním vykonu....to je vse.....jsem z toho vseho smutny....myslel jsem ze tady se clovek nemusi stydet za to když něco nevi....
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Víš co jsem se dozvěděl já ? Že tvoje auto žere benzín, když jede.. a že ten kopec ze kterého jezdíš, není kopec, ale rovina.
Už na to seru, už jsem pár fór prošel a něco na nich zažil a vidím, že je to vždycky stejný začátek konce. Zrušte mi tady moderátora, asi jsem na to už starý nebo co.
--Konec--
Už na to seru, už jsem pár fór prošel a něco na nich zažil a vidím, že je to vždycky stejný začátek konce. Zrušte mi tady moderátora, asi jsem na to už starý nebo co.
--Konec--
Davide, v pokecu si muzes debatit jak je libo ale tady je precejen tema o necem jinem, pokud bychom ztratili jednu z opor fora Frydexe, pak uz to muzem zabalit pomalu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dejve.... nedělej dámu. Sorry jestli jsem se tě nějak dotknul, ale myslím to s váma dobře.
To, že auto občas žete při brzdění motorem, je normální. Dělá to jen chvíli, pak spotřeba spadne na 0 (podle BC).
Dělá to vždycky, pokud je předtím motor více namáhán a myslím, že to má něco společného s teplotou katalyzátoru.
Taky mě to u 16XER taky udivilo a našel jsem odpoěď někde tady na fóru, už ale nevím přesně kde.
Dělá to vždycky, pokud je předtím motor více namáhán a myslím, že to má něco společného s teplotou katalyzátoru.
Taky mě to u 16XER taky udivilo a našel jsem odpoěď někde tady na fóru, už ale nevím přesně kde.
clasic III car. 1.6
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Georga diky, asi je tam vic faktoru dohromady...
- Kutil-spol
Ahoj, moje zafirka 1.8 16V 103KW (manuál) si papne na delší trasy 7,2L jinak přes město co jezdím do práce cesta tak 8min. max je spotřeba okolo 8,8 - 9,5L benzínu dle počasí...
Opel Zafira B 1.8 16V 103KW
Ex: Opel Corsa 1.4i
Diagnostika OP-COM
Ex: Opel Corsa 1.4i
Diagnostika OP-COM