iling Opel Zafira 1.9CDTI 74kw
iling Opel Zafira 1.9CDTI 74kw
zdravim vsetkych,
chcel by som vam predstavit moju zafiru, ktorej majitelom som stal vlani.
je dovozena z talianska/ sicilia/ 1.9CDTI 74kw r.2006
vybava: cosmo
prikladam zopar fotiek - podelim sa svami, na tachometri sa mi teraz pred 3tyzdnami pretocila rucicka na100 000km.
od kupi som dodatocne na nej porobil:
aktivoval denne svietenie, teraz mam uz objednanu packu s tempomatom,
zapojil som zásuvku 12V do kufra, - orig kablovanie uz tam bolo predprivane a taktiez som domontoval aby bola klimatizovana priehradka pred spolujazdcom vodica- taktiez to bolo predpripravene,
v utorok som objenani na montaz okennych folii.
a musim uznat ze vsetky tieto dobre napady mam od vas od vsetkych odtialto z fora - za ktore dakujem, snazim sa aj ja podelit sa s vami v com len budem vediet.Aj pred zafirou som mal opel,
mar rad znacku OPEL
dakujem ze som sa mohol s vami podelit
OPEL ZAFIRA 1,9CDTI 74kw Z 19DTL
M75:Monocab (Zafira) 6:2006 G:Gliwice 107177:SERIAL NUMBER
Číslo motoru: 4907979 1. REGISTRAČNÍ ČÍSLO: DB417AK Datum výroby: 20060323
1RU = VNĚJŠÍ LAK, VIZ KATALOG MODELŮ, ÚVOD, TABULKA LAKŮ, 20S = BARVA STEHŮ,HVĚZDNĚ STŘÍBRNÁ
2J1 = KOBEREC,VNITŘNÍ PODLAHA,STANDARDNÍ, 80I = VNITŘEK-ČERNÝ
80X = VNITŘNÍ VYBAVENÍ KAROSÉRIE - ČERNÉ, 80Y = LEM OPLECHOVÁNÍ DVEŘÍ,ČERNÝ
A33 = ELEKTRICKY ŘÍZENÉ OKNA,ZADNÍ, AE4 = PRO SPORTOVNÍ SEDADLA, AF8 = KONTROLA ZAMYKÁNÍ POSTRANNÍCH DVEŘÍ,OCHRANA PROTI KRÁDEŽI, AH4 = PŘEDNÍ SEDADLO,POHON,6-CESTNÝ RUČNÍ, AHA = S NASTAVITELNOU OPĚROU BEDERNÍ PÁTEŘE, AQ0 = OPĚRKA HLAVY,ZADNÍ SEDADLO,VINYLOVÝ POTAH,DVA,KRAJNÍ
AV4 = DĚLENÉ ZADNÍ SEDADLO, AY0 = VZDUCHOVÝ POLŠTÁŘ,STŘECHA,PŘEDNÍ, AY9 = OPĚRKA HLAVY,ZADNÍ,VINYL,STŘED
B70 = KRYT PRAHU DVEŘÍ, B75 = KRYT PROSTORU PRO ZAVAZADLA ÚPLNÝ, B86 = LIŠTA STRANA KAROSÉRIE BAREVNÁ
BF8 = ÚLOŽNÁ SCHRÁNKA,PŘEDNÍ SEDADLO,PRAVÉ, BLK = KRYCÍ LIŠTY PŘÍSTROJOVÉ DESKY,ŘADA KOVOVÁ STŘÍBRNÁ
BLM = LIŠTA KRYCÍ DVEŘE VNITŘEK,ŘADA KOVOVÁ STŘÍBRNÁ, BRE = IDENTIFIKAČNÍ KRITICKÝ BOD 2006 1/2 MR
BW4 = S CHROMOVOU LIŠTOU, BW7 = DEKORACE VNĚJŠÍ SLOUPEK APLIKACE, C61 = SEMI-AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE
C95 = SVÍTILNA,ÚPLNÁ,STROPNÍ,S DVOJITOU ČTECÍ LAMPIČKOU, CT6 = PRO ITÁLII, CT6, D75 = KLIKA ÚPLNÁ VNĚJŠÍ
DA7 = LOKETNÍ OPĚRKA PŘEDNÍHO SEDADLA,VLEVO, DDG = ZRCADLO,ELEKTRICKÉ,PRAVÉ,LEVÉ
DDU = ZRCÁTKO,SESTAVA, DH6 = STÍNÍTKO PROTI SLUNCI,S OSVĚTLENÝM ZRCADLEM,PRAVÉ,LEVÉ
DP6 = TĚLESO, DT4 = POPELNÍK A ZAPALOVAČ CIGARET (KUŘÁCKÁ VÝBAVA), DVA = SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ,ČERNÝ,ČERNÉ KRUHY SE STŘÍBRNOU HORNÍ ČÁSTÍ, E4R = PRODEJNÍ BALÍK SADA-COSMO, E94 = KRYT, ECA = KLÍČ
FX3 = PROGRAM ELEKTRONICKÉ STABILITY, FXB = POMĚR NÁPRAVY 3.65, FZ3 = ZDOKONALENÝ ELEKTRONICKÝ PROGRAM STABILITY, FZM = NÍZKONÁKLADOVÁ STRUKTURA MODUL PŘEDNÍ ZÓNY, G62 = 5 ŠROUB UPEVNĚNÍ KOLA
JL9 = ABS, K13 = POUŽÍVÁ SE S FILTREM PEVNÝM ČÁSTIC VE VÝFUKOVÉM SYSTÉMU
K60 = ALTERNÁTOR,100AMP, KC7 = ELEKTRICKÁ ZÁSUVKA,
ZADNÍ SEDADLO, KCL = TRUBKA TOPENÍ,ZADNÍ SPOLUJEZDEC 2.POLOHA, LHD = ŘÍZENÍ LEVÉ,
LPP = Z19DTL NAFTOVÝ MOTOR, MM3 = POUŽITO SPOLU S RUČNÍ PŘEVODOVKOU
MZ4 = PŘEVODOVKA S RUČNÍM ŘAZENÍM M32 (WR), N34 = VOLANT ÚPLNÝ TROJPŘÍČKOVÝ S KOŽENÝM POTAHEM
NC0 = ZAŘÍZENÍ,EVROPSKÁ UNIE, NR1 = PRO REDUKOVANOU DRÁHU HŘEBENOVÉ TYČE
NT4 = EMISE,EEC 05, OHB, PXF = LEM,ALFA/VINYL, QGF = PNEUMATIKY,205/55 R 16-91H
QL5 = KOLO,VOZOVKA,HLINÍK,10 PŘÍČEK,61/2JX16, QQ5 = PRO VELKÉ NÁHRAD.KOLO, T6K = PANEL VYBAVENÍ,VNITŘNÍ,VINYL
T96 = SVĚTLO DO MLHY PŘEDNÍ, T9S = SVÍTILNA ÚPLNÁ,VNITŘNÍ,PŘEDNÍ DVEŘE, TIK = CHLADICÍ SYSTÉM,CHLADIČ PLNICÍHO VZDUCHU, TM7 = BATERIE,60AH, TPV = MŘÍŽKA CHLADIČE,ČERNÁ,S CHROMOVANOU TYČÍ
TR0 = OSVĚTLENÍ VNITŘNÍHO PROSTORU,STŘEŠNÍ,ZADNÍ,KOMFORTNÍ A DVOJITÉ ČTECÍ,
TRP = RÁMEČEK,RADIOPŘIJÍMAČ, TSP = SVÍTILNA,ÚPLNÁ,VNITŘNÍ VLASTNÍ, TTB = OSVĚTLENÍ VNITŘNÍ,STŘEŠNÍ, ZADNÍ KOMFORTNÍ A DVOJITÉ ČTECÍ,3. ŘADA, U07 = HOUKAČKA,TROUBA, U3B, U55, U68 = INFORMAČNÍ POČÍTAČ
UA6 = OCHRANA PROTI VLOUPÁNÍ, UAC = INFORMAČNÍ PANEL LCD - VÍCEFUNKČNÍ, UEQ = ODPOJOVAČ AKUMULÁTORU
UH0 = VÝSTRAHA BEZPEČNOSTNÍHO PÁSU,LH, UJ3, URA = SPÍNAČ OVLÁDÁNÍ RÁDIA, UW5 = REPRODUKTOROVÝ SYSTÉM 6,BASE, V2T = NOSIČ,ZAVAZADEL,STŘEŠNÍ,S PRÁŠKOVOU ÚPRAVOU, V3E = DRŽÁK ZAVAZADEL VOLNÝ STŘEŠNÍ,STŘÍBRNÝ
V4M = VYBAVENÍ 5-STAR,SADA NCAP, VFE = NÁRAZNÍK PŘEDNÍ A ZADNÍ,OCHRANNÝ VÝLISEK,BAREVNÝ
VG9 = OCHRANNÍ VOSK, VK8 = DRŽÁK,BRÝLE, VNF = ODPOJOVAČ BATERIE, W1Y = PRO OVLÁDÁNÍ RADIOPŘIJÍMAČE NA VOLANTU, W4Y, WBE = VYBAVENÍ PŘIJÍMACÍHO ZAŘÍZENÍ,RÁDIO, XA3 = OPEL, XK4 = PRO ITÁLII, Z0H = PRO ITÁLII
Z1F = SENZOR,OVLÁDACÍ SYSTÉM,LEVÝ,
DOROBENÉ: (dokúpené)
1. Tempovat
2. Zásuvka na 12V v kufri
3. Okenné fólie
4. Zatváranie okien na dialkový ovladač
5. Vyskakovací kľúč
6. Sada čiernych textilných kobercov
7. Sada čiernych gumených kobercov
8. Dńa 19.5.2011 – výmena rozvodov+vodné čerpadlo /101000 km/Autotrend OPEL
9. 4ks – letné pneumatiky GOOD YEAR 205/55/16
10. Klimatizovana priehradka
chcel by som vam predstavit moju zafiru, ktorej majitelom som stal vlani.
je dovozena z talianska/ sicilia/ 1.9CDTI 74kw r.2006
vybava: cosmo
prikladam zopar fotiek - podelim sa svami, na tachometri sa mi teraz pred 3tyzdnami pretocila rucicka na100 000km.
od kupi som dodatocne na nej porobil:
aktivoval denne svietenie, teraz mam uz objednanu packu s tempomatom,
zapojil som zásuvku 12V do kufra, - orig kablovanie uz tam bolo predprivane a taktiez som domontoval aby bola klimatizovana priehradka pred spolujazdcom vodica- taktiez to bolo predpripravene,
v utorok som objenani na montaz okennych folii.
a musim uznat ze vsetky tieto dobre napady mam od vas od vsetkych odtialto z fora - za ktore dakujem, snazim sa aj ja podelit sa s vami v com len budem vediet.Aj pred zafirou som mal opel,
mar rad znacku OPEL
dakujem ze som sa mohol s vami podelit
OPEL ZAFIRA 1,9CDTI 74kw Z 19DTL
M75:Monocab (Zafira) 6:2006 G:Gliwice 107177:SERIAL NUMBER
Číslo motoru: 4907979 1. REGISTRAČNÍ ČÍSLO: DB417AK Datum výroby: 20060323
1RU = VNĚJŠÍ LAK, VIZ KATALOG MODELŮ, ÚVOD, TABULKA LAKŮ, 20S = BARVA STEHŮ,HVĚZDNĚ STŘÍBRNÁ
2J1 = KOBEREC,VNITŘNÍ PODLAHA,STANDARDNÍ, 80I = VNITŘEK-ČERNÝ
80X = VNITŘNÍ VYBAVENÍ KAROSÉRIE - ČERNÉ, 80Y = LEM OPLECHOVÁNÍ DVEŘÍ,ČERNÝ
A33 = ELEKTRICKY ŘÍZENÉ OKNA,ZADNÍ, AE4 = PRO SPORTOVNÍ SEDADLA, AF8 = KONTROLA ZAMYKÁNÍ POSTRANNÍCH DVEŘÍ,OCHRANA PROTI KRÁDEŽI, AH4 = PŘEDNÍ SEDADLO,POHON,6-CESTNÝ RUČNÍ, AHA = S NASTAVITELNOU OPĚROU BEDERNÍ PÁTEŘE, AQ0 = OPĚRKA HLAVY,ZADNÍ SEDADLO,VINYLOVÝ POTAH,DVA,KRAJNÍ
AV4 = DĚLENÉ ZADNÍ SEDADLO, AY0 = VZDUCHOVÝ POLŠTÁŘ,STŘECHA,PŘEDNÍ, AY9 = OPĚRKA HLAVY,ZADNÍ,VINYL,STŘED
B70 = KRYT PRAHU DVEŘÍ, B75 = KRYT PROSTORU PRO ZAVAZADLA ÚPLNÝ, B86 = LIŠTA STRANA KAROSÉRIE BAREVNÁ
BF8 = ÚLOŽNÁ SCHRÁNKA,PŘEDNÍ SEDADLO,PRAVÉ, BLK = KRYCÍ LIŠTY PŘÍSTROJOVÉ DESKY,ŘADA KOVOVÁ STŘÍBRNÁ
BLM = LIŠTA KRYCÍ DVEŘE VNITŘEK,ŘADA KOVOVÁ STŘÍBRNÁ, BRE = IDENTIFIKAČNÍ KRITICKÝ BOD 2006 1/2 MR
BW4 = S CHROMOVOU LIŠTOU, BW7 = DEKORACE VNĚJŠÍ SLOUPEK APLIKACE, C61 = SEMI-AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE
C95 = SVÍTILNA,ÚPLNÁ,STROPNÍ,S DVOJITOU ČTECÍ LAMPIČKOU, CT6 = PRO ITÁLII, CT6, D75 = KLIKA ÚPLNÁ VNĚJŠÍ
DA7 = LOKETNÍ OPĚRKA PŘEDNÍHO SEDADLA,VLEVO, DDG = ZRCADLO,ELEKTRICKÉ,PRAVÉ,LEVÉ
DDU = ZRCÁTKO,SESTAVA, DH6 = STÍNÍTKO PROTI SLUNCI,S OSVĚTLENÝM ZRCADLEM,PRAVÉ,LEVÉ
DP6 = TĚLESO, DT4 = POPELNÍK A ZAPALOVAČ CIGARET (KUŘÁCKÁ VÝBAVA), DVA = SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ,ČERNÝ,ČERNÉ KRUHY SE STŘÍBRNOU HORNÍ ČÁSTÍ, E4R = PRODEJNÍ BALÍK SADA-COSMO, E94 = KRYT, ECA = KLÍČ
FX3 = PROGRAM ELEKTRONICKÉ STABILITY, FXB = POMĚR NÁPRAVY 3.65, FZ3 = ZDOKONALENÝ ELEKTRONICKÝ PROGRAM STABILITY, FZM = NÍZKONÁKLADOVÁ STRUKTURA MODUL PŘEDNÍ ZÓNY, G62 = 5 ŠROUB UPEVNĚNÍ KOLA
JL9 = ABS, K13 = POUŽÍVÁ SE S FILTREM PEVNÝM ČÁSTIC VE VÝFUKOVÉM SYSTÉMU
K60 = ALTERNÁTOR,100AMP, KC7 = ELEKTRICKÁ ZÁSUVKA,
ZADNÍ SEDADLO, KCL = TRUBKA TOPENÍ,ZADNÍ SPOLUJEZDEC 2.POLOHA, LHD = ŘÍZENÍ LEVÉ,
LPP = Z19DTL NAFTOVÝ MOTOR, MM3 = POUŽITO SPOLU S RUČNÍ PŘEVODOVKOU
MZ4 = PŘEVODOVKA S RUČNÍM ŘAZENÍM M32 (WR), N34 = VOLANT ÚPLNÝ TROJPŘÍČKOVÝ S KOŽENÝM POTAHEM
NC0 = ZAŘÍZENÍ,EVROPSKÁ UNIE, NR1 = PRO REDUKOVANOU DRÁHU HŘEBENOVÉ TYČE
NT4 = EMISE,EEC 05, OHB, PXF = LEM,ALFA/VINYL, QGF = PNEUMATIKY,205/55 R 16-91H
QL5 = KOLO,VOZOVKA,HLINÍK,10 PŘÍČEK,61/2JX16, QQ5 = PRO VELKÉ NÁHRAD.KOLO, T6K = PANEL VYBAVENÍ,VNITŘNÍ,VINYL
T96 = SVĚTLO DO MLHY PŘEDNÍ, T9S = SVÍTILNA ÚPLNÁ,VNITŘNÍ,PŘEDNÍ DVEŘE, TIK = CHLADICÍ SYSTÉM,CHLADIČ PLNICÍHO VZDUCHU, TM7 = BATERIE,60AH, TPV = MŘÍŽKA CHLADIČE,ČERNÁ,S CHROMOVANOU TYČÍ
TR0 = OSVĚTLENÍ VNITŘNÍHO PROSTORU,STŘEŠNÍ,ZADNÍ,KOMFORTNÍ A DVOJITÉ ČTECÍ,
TRP = RÁMEČEK,RADIOPŘIJÍMAČ, TSP = SVÍTILNA,ÚPLNÁ,VNITŘNÍ VLASTNÍ, TTB = OSVĚTLENÍ VNITŘNÍ,STŘEŠNÍ, ZADNÍ KOMFORTNÍ A DVOJITÉ ČTECÍ,3. ŘADA, U07 = HOUKAČKA,TROUBA, U3B, U55, U68 = INFORMAČNÍ POČÍTAČ
UA6 = OCHRANA PROTI VLOUPÁNÍ, UAC = INFORMAČNÍ PANEL LCD - VÍCEFUNKČNÍ, UEQ = ODPOJOVAČ AKUMULÁTORU
UH0 = VÝSTRAHA BEZPEČNOSTNÍHO PÁSU,LH, UJ3, URA = SPÍNAČ OVLÁDÁNÍ RÁDIA, UW5 = REPRODUKTOROVÝ SYSTÉM 6,BASE, V2T = NOSIČ,ZAVAZADEL,STŘEŠNÍ,S PRÁŠKOVOU ÚPRAVOU, V3E = DRŽÁK ZAVAZADEL VOLNÝ STŘEŠNÍ,STŘÍBRNÝ
V4M = VYBAVENÍ 5-STAR,SADA NCAP, VFE = NÁRAZNÍK PŘEDNÍ A ZADNÍ,OCHRANNÝ VÝLISEK,BAREVNÝ
VG9 = OCHRANNÍ VOSK, VK8 = DRŽÁK,BRÝLE, VNF = ODPOJOVAČ BATERIE, W1Y = PRO OVLÁDÁNÍ RADIOPŘIJÍMAČE NA VOLANTU, W4Y, WBE = VYBAVENÍ PŘIJÍMACÍHO ZAŘÍZENÍ,RÁDIO, XA3 = OPEL, XK4 = PRO ITÁLII, Z0H = PRO ITÁLII
Z1F = SENZOR,OVLÁDACÍ SYSTÉM,LEVÝ,
DOROBENÉ: (dokúpené)
1. Tempovat
2. Zásuvka na 12V v kufri
3. Okenné fólie
4. Zatváranie okien na dialkový ovladač
5. Vyskakovací kľúč
6. Sada čiernych textilných kobercov
7. Sada čiernych gumených kobercov
8. Dńa 19.5.2011 – výmena rozvodov+vodné čerpadlo /101000 km/Autotrend OPEL
9. 4ks – letné pneumatiky GOOD YEAR 205/55/16
10. Klimatizovana priehradka
Naposledy upravil(a) iling dne 24 kvě 2013, 18:51, celkem upraveno 8 x.
- Reklama
Re: iling Opel Zafira 1.9CDTI 74kw
A kolko mrtvol v nej bolo?
tak nech sluzi a vela stastnych km.
tak nech sluzi a vela stastnych km.
Pekna holka mam stejny calouneni sedadlech jinak at slouzi
Je spravny ze mas rad opel ale to tady asi vetsina lidi nebo nemam pravdu??
Je spravny ze mas rad opel ale to tady asi vetsina lidi nebo nemam pravdu??
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
cau midzi!,
vidis nad tymto som nerozmyslal, ale by sa ich tam urcite dost zmestilo
a co sa tyka tych km, tak dakujem!!!
vidis nad tymto som nerozmyslal, ale by sa ich tam urcite dost zmestilo
a co sa tyka tych km, tak dakujem!!!
vencator dik,
ano tiez si myslim ze tu na tejto stranke sme vacsinou milovnikmi OPELU
ano tiez si myslim ze tu na tejto stranke sme vacsinou milovnikmi OPELU
a tech 100 000 se vubec neboj mam na ni 185 000 myslim ze tak nejak a porad slape bez problemu jen kdybych nebyl tele a tankoval dycky poradnou naftu jinak doufam ze jeste tak jednou tolik da
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
tak dufajme ze bude aj nadalej slapat v pohode este vela km, aj pred zafirou som mal opel - astru, motorovo
vidim ze ty mas panoramaticku strechu, no este taku mat a uz bo bolo vsetko OK!
urcite je to uzasna jazda pod takou strechou
vidim ze ty mas panoramaticku strechu, no este taku mat a uz bo bolo vsetko OK!
urcite je to uzasna jazda pod takou strechou
Vitej kolego,pěkný kousek,přeju ať spolehlivě slouží a dělá jen radost,navíc se tady pěkně rozrustame
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
pekna kocka,vitaj medzi nami a hoodne km bez zavad.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007