Radošova zlatá žirafka 1.9 CDTi 88kW - prodáno
Re: Radošova zlatá žirafka 1.9 CDTi 88kW
jo nepovídej mi o penězích taky je nemám
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
A proč si kupuješ tak drahé auto?Radoš92 píše: No ale z práce mi chodí furt stejné peníze, tak na opravy na Géčko, ne na také nové auto
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Díky za info i s fotečkama superRadoš92 píše:138Kč. Číslo dílu 2346174, ale bral jsem to bez pružinky, protože tu mám. Jinak asi plus 30Kč za pružinku.
ASTRA H 1.6 85KW
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem.RomanK píše:A proč si kupuješ tak drahé auto?Radoš92 píše: No ale z práce mi chodí furt stejné peníze, tak na opravy na Géčko, ne na také nové auto
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
cau, sestra kupila podobnu zafiru cca pred pol rokom. tiez z talianka. rocnik 2009 a nabehnute cca 114000.
robili sme tieto opravy:
repasoval sa alternator a vymenila sa baterka. pepasov modul pomohol identifikovat zly termostat, takze sme vymenili.
chcem sa ta opytat:
- tiez nejde 12V zasuvka pri rucnej, ktora to bola poistka? a tiez je to zahrdzavene, taliani asi radi pri soferovani piju
- stierace: vodicov tiez zachadza takmer k stlpiku, dik za potvrdeniel ze sa to da podat o jeden zub. ale mam taky pocit ze ten vodicov ma trosku volu na ramene, takze ked stiera tak trosku tancuje po skle, pozri prilozeny obrazok, sipky naznacuju to tancovanie. asi bude treba vymenit gumicky, nieje to az take drahe, mozno to pomoze.
- ostrekovace. ja mam astra g caravan, a tiez su tam take blbe ako aj na tejto zafire, strieka to taky prud vody a tazko sa nastavuju. tie Insignia ostrekovace su v com lepsie? rozprasia vodu po skle?
- startovanie. sestrina zafira tak horsie startuje, som zvyknuty ze motor nastartuje "na jedno" otocenie, ale tato zafira potrebuje drzat klucik o cosi dlhsie.
- parkovacie sensory? mas uz nejake vyhliadnute? pepasov modul ma nejaku moznost ale to asi ked je origos assistent.
- koberceky? kupoval si? na niektorej fotke sa mi zdalo ze mas gumove.
dik za koment
robili sme tieto opravy:
repasoval sa alternator a vymenila sa baterka. pepasov modul pomohol identifikovat zly termostat, takze sme vymenili.
chcem sa ta opytat:
- tiez nejde 12V zasuvka pri rucnej, ktora to bola poistka? a tiez je to zahrdzavene, taliani asi radi pri soferovani piju
- stierace: vodicov tiez zachadza takmer k stlpiku, dik za potvrdeniel ze sa to da podat o jeden zub. ale mam taky pocit ze ten vodicov ma trosku volu na ramene, takze ked stiera tak trosku tancuje po skle, pozri prilozeny obrazok, sipky naznacuju to tancovanie. asi bude treba vymenit gumicky, nieje to az take drahe, mozno to pomoze.
- ostrekovace. ja mam astra g caravan, a tiez su tam take blbe ako aj na tejto zafire, strieka to taky prud vody a tazko sa nastavuju. tie Insignia ostrekovace su v com lepsie? rozprasia vodu po skle?
- startovanie. sestrina zafira tak horsie startuje, som zvyknuty ze motor nastartuje "na jedno" otocenie, ale tato zafira potrebuje drzat klucik o cosi dlhsie.
- parkovacie sensory? mas uz nejake vyhliadnute? pepasov modul ma nejaku moznost ale to asi ked je origos assistent.
- koberceky? kupoval si? na niektorej fotke sa mi zdalo ze mas gumove.
dik za koment
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si citaci, hned za příspěvkem, aby to bylo přehledné.
taky to mám, nešla, to byla pojistka v REC, vyměněna a jde normálně. Žárovky mi nesvítily ani vzadu, ani u ručky, nové mám koupeny a čekám na výměnu jen jak bude trošku nad nulou. Zapalovač vyměním za nový, teda nový stojí pře 500Kč, ale myslím že bude pasovat z Géčka, to bude stejný díl a tak těch je plno na G foru jsou lidi co mají ND.janci4 píše:- tiez nejde 12V zasuvka pri rucnej, ktora to bola poistka? a tiez je to zahrdzavene, taliani asi radi pri soferovani piju
stěrač řidiče jsem povolil roub a nasadil o zub níže, na okně je vidět, že tam kdysi byl, možná to udělal někdo proto, aby více šel ke sloupku a tak měl větší váhled, protože přeci jen, teď se stěrač zastaví trošku před sloupkem a pokud třeba sněží, tak ti to přidá 2cm sněhu, přes který nevidíš, k už tak tlustému A slupku. Skákání stěrače - na to pomůžou dvě věci. Výměna za nové, (taky mám v plánu), a pootočení. Mi neskákali, ale vrzal směrem dolů. Takže jsem přes hadr chytl rameno u uchycení stěrače kleštěmi a jakoby pootočil, tak aby stěrač měl lepší sklon na skle.janci4 píše:- stierace: vodicov tiez zachadza takmer k stlpiku, dik za potvrdeniel ze sa to da podat o jeden zub. ale mam taky pocit ze ten vodicov ma trosku volu na ramene, takze ked stiera tak trosku tancuje po skle, pozri prilozeny obrazok, sipky naznacuju to tancovanie. asi bude treba vymenit gumicky, nieje to az take drahe, mozno to pomoze.
Přesně tak, je to rozprašovač, takže nevidíš dva proudy vody stříkající kamsi na sklo, ale rozprášenou kapalinu po celém skle.janci4 píše:- ostrekovace. ja mam astra g caravan, a tiez su tam take blbe ako aj na tejto zafire, strieka to taky prud vody a tazko sa nastavuju. tie Insignia ostrekovace su v com lepsie? rozprasia vodu po skle?
To nevím, to bude kus od kusu. Když je teplo, taky se mi převalí jednou motro achytne, když je zima, tak to trvá podle toho jak se mu chce.janci4 píše:- startovanie. sestrina zafira tak horsie startuje, som zvyknuty ze motor nastartuje "na jedno" otocenie, ale tato zafira potrebuje drzat klucik o cosi dlhsie.
Původně jsem chtěl jen obyčejné na pípák. Tzn., bez displeje, měl jsem to takhle origo v Zafiže A OPC, zvykl si na to a vůbec mi nějaký diplej nechyběl. Po rozhovoru s RomanemK jsem se ale rozhodl pro origo, ten komfort, kdy se prý ukazuje na origo displeji v konzole, kolin cm chybí k překážce je k nezaplacení. Tedy k nezaplacení, přesněji řečeno, dodatečná montáž cca 10.000Kč. Tak uvidíme do budoucna. Couvat nemim problém, takže mi to nechybá, u mně jde spíše jen o komfort při parkování. Řeknu to tkhle: u OPC jsme to měl a bylo mi naprosto jedno, kde mám zadek, protože mi to hlásily senzory a nevěděl jsem jak jsem daleko, u jakéhokoli jiného a uta s čím jezdím, vím kde mim zadek nebo předek i bez senzorů. Zvyknu si na to co je. Samo že až budou peníze, tak by se mi tonsakra líbilo,a to i vepředu.janci4 píše:- parkovacie sensory? mas uz nejake vyhliadnute? pepasov modul ma nejaku moznost ale to asi ked je origos assistent.
Koberečky mám z Astry G, to jsou ty gumové co jsi asi viděl. Chystám se koupit origo na zafirku, ale zatím jsem tu dal tyhle a sice to nepasuje naprosto přesně, ale je to rovně, nikde to není přehnuté a tak to tam zatím funkci plní.janci4 píše:- koberceky? kupoval si? na niektorej fotke sa mi zdalo ze mas gumove.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Radošu a co ty senzory parkovací ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To bys chtěl vědět, co? No opraveno. To víš, honem honem, Zuzka volala na obídeka chtěl jsem to odeslat, tak jsem se sekl.
tak som sa dnes pustil do toho zapalovaca, nasiel som vadnu poistku, ale chcem ho aj tak vymenit lebo ten spodny kontakt je dost zahrdzaveny ...
aha co som nasiel : http://www.ebay.co.uk/itm/Cigarette-Lig ... 0615371420
EDIT
povodne som pisal ze sa mi ten stredny panel neda potiahnut do zadu, drzal ho AUX kabel, ktory ma spojku uchytenu pod krytom {kde je vybratie na flasu}.
ked sa vyberie ten kryt tak je pristuj ak nastaveniu rucnej brzdy.
tak som vybral ten zapalovac a poskladal som to naspat. AUX kabel som skrutil do priestoru kde bude zapalovac, dufam ze sa to tam potom zmesti , ked nie tak skratim ten kabel, zbytocne je taky dlhy.
pridavam par fotiek z demontazi, len som ich prilozil v opacnom poradi
a nasiel som este o daco lacnejsi
http://www.ebay.co.uk/itm/260904698365? ... 1423.l2649
zajtra sa zastavim v lokalnom oplackom servise / predajni, ak bude cena podobna tak to objednam tam.
nasiel som aj tie ostreky, hlap ich uz predal 103
http://www.ebay.co.uk/itm/280951350039? ... 1423.l2649
uvidim co povedia v tej predajni
a este som hladal tie koberce, tieto sa mi najviac pozdavaju
http://www.ebay.co.uk/itm/180692526699? ... 1423.l2649
aha co som nasiel : http://www.ebay.co.uk/itm/Cigarette-Lig ... 0615371420
EDIT
povodne som pisal ze sa mi ten stredny panel neda potiahnut do zadu, drzal ho AUX kabel, ktory ma spojku uchytenu pod krytom {kde je vybratie na flasu}.
ked sa vyberie ten kryt tak je pristuj ak nastaveniu rucnej brzdy.
tak som vybral ten zapalovac a poskladal som to naspat. AUX kabel som skrutil do priestoru kde bude zapalovac, dufam ze sa to tam potom zmesti , ked nie tak skratim ten kabel, zbytocne je taky dlhy.
pridavam par fotiek z demontazi, len som ich prilozil v opacnom poradi
a nasiel som este o daco lacnejsi
http://www.ebay.co.uk/itm/260904698365? ... 1423.l2649
zajtra sa zastavim v lokalnom oplackom servise / predajni, ak bude cena podobna tak to objednam tam.
nasiel som aj tie ostreky, hlap ich uz predal 103
http://www.ebay.co.uk/itm/280951350039? ... 1423.l2649
uvidim co povedia v tej predajni
a este som hladal tie koberce, tieto sa mi najviac pozdavaju
http://www.ebay.co.uk/itm/180692526699? ... 1423.l2649
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: