,tak to je mazec.Ale on zas Midzi to trošku přibarvil ovšem to je v pořádku,sranda musí být No a u Nás jsem magor sám a mám proti sobě 3 silný protivníky v podobě maminy a dvou synů Ovšem aniž bych se chtěl chlubit,stále vyhrávám Ale je to boj Výčet zakázaných potravin na palubě by byl dlouhý,takže s povolených vlastně zůstává jen pitná voda Ale ne,to už vážně si dělám srandu
pánové, dejte návod jak se vám daří vyhrávat nad rodinou, já to auto umeju zevnitř, ztrávím na tom přes 2 hodiny a po týdnu to vypadá jako kdybych to snad ani neumýval
jinak teda klobouk dolů, vevnitř to fakt vypadá jako kdyby to před 5 minutama sjelo z pásu
Jak to Ivo dělá? Rodina jezdí autobusem nebo vlakem a on jim vozí jen věci. Ale jen ty, u kterých nehrozí, že by umazaly interiér. I na to focení jsem se musel zout a navlékl mi takovou tu kombinézu jak mají technici od kriminálky, abych mu náhodou neušpinil interiér...
Opel Meriva B 1.4 88 kW
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH
No já už je má 15 a 18let,ovšem výcvik absolvovaly od mala a jak známo,trénink dělá hráče Ale ted trošku vážně,prostě já mám auto jako koníčka a mám v něm rád čisto,prostě bordel nesnesu.A rodinka mě respektuje,sice za doprovodu různých úšklebků ale respektuje.
Když já na to moje sluníčko neumím udělat zlý kukuč Ale ona jde občas se mnou ráda uklízet. Občas jí mokrý hadr upadne do písku a ona myje vesele dal . Ale co ,je to jen auto. Hlavně ,že je zdravá a spokojena.