Zafira di Mauro
Re: Zafira di Mauro
Je to hodne, malo, nebo akorat?
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
- Reklama
A to jezdíš v Alpách nebo kde? To u nás na Moravě jezdíme takto.... Trochu kecám,to je po natankování,vynulování a cesta Přerov - Zlín. Tož tak.
No jo Pavle, kdybych vyfotil BC1 kerej po tankovani nuluju, tak jsem na tom tak nak podobne.
Ale BC2 jsem znuloval jen po koupi auta, a nechavam to pro kontrolu dlouhodobe spotreby.
Je teda pravda, ze bych nemusel, pac uz 2 roky pouzivam aplikaci Fuelio kam znacim kazde tankovani a statistiky mi vylezou, ale chtel jsem vedet, jestli jsem prumer, nebo jezdite za min.
Ale BC2 jsem znuloval jen po koupi auta, a nechavam to pro kontrolu dlouhodobe spotreby.
Je teda pravda, ze bych nemusel, pac uz 2 roky pouzivam aplikaci Fuelio kam znacim kazde tankovani a statistiky mi vylezou, ale chtel jsem vedet, jestli jsem prumer, nebo jezdite za min.
- rosta12345
Podle mě rozhodně hodně s benzínovou 1,8 jezdím dlouhodobě za 7,6
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
Clovece 7.5 litra som mal na vectre caravan, ked som to honil po dialnici 160+ a to bol 110kW motor. Zafira je o trocha vyssia, ale ze by tam bola az o tolko horsia spotreba sa mi nezda
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- BikerMarius
7,9 to je hodně, popiš kde jezdíš, ale ani ve městě se nedostanu s astrou takhle vysoko. Dlouhodobej průměr na letních mam 5,6.
BTW chválím výběr brzd, taky jsem dával Brembo
BTW chválím výběr brzd, taky jsem dával Brembo
Vy me desite kluci!
Jezdim naprosto normalne, i ten prumer 55km/h o necem vypovida. Ono to mimo dalnice ani jinak nejde. Tady je provoz kdekoli a a vajkoukoli denni dobu mnohem vetsi. Netaham za plyn, z vetsiho kopce, kdyz to ma smysl sem tam i vykvaltuju.
Mozne priciny vyssi spotreby? Necham to zkontrolovat.
Jezdim naprosto normalne, i ten prumer 55km/h o necem vypovida. Ono to mimo dalnice ani jinak nejde. Tady je provoz kdekoli a a vajkoukoli denni dobu mnohem vetsi. Netaham za plyn, z vetsiho kopce, kdyz to ma smysl sem tam i vykvaltuju.
Mozne priciny vyssi spotreby? Necham to zkontrolovat.
- BikerMarius
Pravá noha, gumy (vzorek, šířka a hlavně tlak), kvalita nafty. Já třeba měl docela zatuhlé čepy na brzdách a auto docela přibrždovalo. Možna vzduchovej filtr kdyby byl hodně zanesenej auto by pak mene tahlo a ty bys víc šlapal na plyn. Víc mně nenapada. Uvidíš až se s zafirou poradně zkamarádíš jestli spotřea pujde dolu.
Tak ako vraveli kolegovia, 7.9 je spotreba tak na benzin 1.6-1.8. Nedavas nejake sprinty zo semaforov alebo podobne?
Ona i stale zapnuta klima, coz v Italii je nutnost muze pridat ve meste nejakych 0,5-0,8L/100.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet