Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Re: Zafira B OPC - modrý deník - diskuze
Malá ochutnávka toho, proč je pro mne lepší už jen létání
https://www.youtube.com/watch?v=5sP0P61Lxhw
https://www.youtube.com/watch?v=5sP0P61Lxhw
- Reklama
pecka stuff!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to sem vůbec netušil, kolik práce to obnáší
Jako mel jsem u Romana palubku taky venku ale stale me zarazi ta "rezava" trubka
To mohli u Adama vymysle lip, treba aspon stribrnou zase tolik by to snad nestalo.
To mohli u Adama vymysle lip, treba aspon stribrnou zase tolik by to snad nestalo.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To bylo první, čeho sem se ulekl při výměně kabinovýho filtru. Sem myslel, že je to vtip Hned sem se koukal, jestli někde nezatíká
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Člověk se toho nesmí bát, pak to je hračka ... Skvělá práce.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
obdivuhodné nasazení, krásná práce, dobrodružné čtení a ještě dobrodružnější fotky
Když jsme se před časem bavili o možnostech zobrazení tlaku a teploty olej na CIDu přes MKJ, měl jsem pochybnosti, zda-li dokážeš doplnit potřebné snímače a zda-li si vůbec v obraze. Teď se za své pochybnosti stydím . Pokud budeš ty budíky řešit a vyhovovalo by ti zobrazení na CIDu, určitě něco vymyslíme; viděl bych to na stránku jako má BC s třířádkovým zobrazením, ale místo spotřeb a dojezdu by se zobrazovaly tlaky oleje, turba a teplota oleje.
Když jsme se před časem bavili o možnostech zobrazení tlaku a teploty olej na CIDu přes MKJ, měl jsem pochybnosti, zda-li dokážeš doplnit potřebné snímače a zda-li si vůbec v obraze. Teď se za své pochybnosti stydím . Pokud budeš ty budíky řešit a vyhovovalo by ti zobrazení na CIDu, určitě něco vymyslíme; viděl bych to na stránku jako má BC s třířádkovým zobrazením, ale místo spotřeb a dojezdu by se zobrazovaly tlaky oleje, turba a teplota oleje.
Díky za kompliment, mám již pár myšlenek co bych chtěl s jedním zde NEznámým pánem z Brna a Tebou dotáhnout do konce myšlenka zobrazování tlaku turba, oleje a teploty oleje na CID, realizovat pro OPC dochlazování turba na základě teploty a napětí baterie co běhá po CAN, automatické sklápění zrcátek - generovat ve dveřích impuls pro tlačítko to už je vymyšleno a rozdělit signál pro mlhovky na levou a pravou stranu ještě si hraji s myšlenkou použít plynový pedál z automatu ze spínačem kickdown a využívat pro obohacení (možná NOS )při prošlápnutí pedálu....... no a uvidíme co dál Situace se stále vyvíjí a sám asi moc dobře víš co to s rodiným životem obnáší Nicméně bych potřeboval aby den měl tak 50 hodin
PS: těším se od Tebe na video na CID hihi
PS: těším se od Tebe na video na CID hihi
Naposledy upravil(a) Skrolant dne 18 říj 2012, 15:48, celkem upraveno 1 x.