Halis- Zafira B, 2006, 19CDTI, 110kW
Re: Halis- Zafira B, 2006, 19CDTI, 110kW
Tak jsem nakonec našel ty moje fotky starého modulu sání:
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
tfuj..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Po delší odmlce sem přidám zásadní věc: hromadnou nehodu, kde já to dobrzdil, ale ti za mnou už neé...
... pak tu mám srážku se srnkou v cca 60-50km rychlosti, kde srnka dostala ránu na zadní kýtu a utekla někam do lesa a druhá to krutým driftem otočila na silnici a úprkem se vrátila zpět do příkopu.
Po delší odmlce sem nasypu další info o mojí žirafě...
Při 281XXX udělaná GO převodovky M32 + dvouhmota + kompletní spojka LUK za 42000,-Kč.
Při 282XXX repase alternátoru + startéru za 5460,-Kč.
Ale co bych chtěl všem napsat a upozornit, je autoopravna MBS zde na Mělníku!!! Oprava od nich po půl roce znamená to, že se mi zadní nárazník nějak pohnul a nyní mi o něj dřou zadní dveře v rohu. Nelícujou spáry, absolutně není spasovaná zadní spodní lišta parkovacího asistentu a je podlepená černým silikonem, který už na koncích odlejzá. Nové světlo, který mi vyměňovali není vůbec seřízené. Nezjistili mi prasklý chladič klimatizace. Přední maska s chromovou lištou je nejspíš druhovýroba druhovýroby, jelikož je hrozně křehká a všiml jsem si, že už je naprasklá u úchytu. Také chromová lišta je kropenatá, jakoby posypaná chromovými kousky. Přední nárazník je obyčejný a protože mám ostřiky světel, tak do něj vypilovali díry, které nesedí s krytkama a nejsou slícovaný.
Zkrátka= http://www.mbs-lakovna.cz/ !!!!!NEBRAT!!!!
Při 281XXX udělaná GO převodovky M32 + dvouhmota + kompletní spojka LUK za 42000,-Kč.
Při 282XXX repase alternátoru + startéru za 5460,-Kč.
Ale co bych chtěl všem napsat a upozornit, je autoopravna MBS zde na Mělníku!!! Oprava od nich po půl roce znamená to, že se mi zadní nárazník nějak pohnul a nyní mi o něj dřou zadní dveře v rohu. Nelícujou spáry, absolutně není spasovaná zadní spodní lišta parkovacího asistentu a je podlepená černým silikonem, který už na koncích odlejzá. Nové světlo, který mi vyměňovali není vůbec seřízené. Nezjistili mi prasklý chladič klimatizace. Přední maska s chromovou lištou je nejspíš druhovýroba druhovýroby, jelikož je hrozně křehká a všiml jsem si, že už je naprasklá u úchytu. Také chromová lišta je kropenatá, jakoby posypaná chromovými kousky. Přední nárazník je obyčejný a protože mám ostřiky světel, tak do něj vypilovali díry, které nesedí s krytkama a nejsou slícovaný.
Zkrátka= http://www.mbs-lakovna.cz/ !!!!!NEBRAT!!!!
Nakonec jsem se dokopal k tomu, abych "opravy" vyfotil a dal je sem, aby si každý udělal obrázek sám:
...pokračuji...
To je dobry masaker. Tie ostreky asi vyrezavali len tak od oka. Pritom na druhej strane je predznacene presne, kde sa to ma rezat.
Tak jsem po kontrole vstřiků a prý se nemusí nic měnit. Mají průměrné opotřebení. Taky se den před odjezdem do servisu rozsvítila kontrolka (auto s klíčkem) a po vyblikání závad tam byly chyby: 38 088 =chyba žhaviče, 245 258 =hadice tlaku od DPF, 62 202 =chyba buzení alternátoru. Všechny chyby se smazaly, ale prý chyba P.0622 se obnovuje. Alternátor byl na kompletním repasu, takže jsem nevěděl proč se tato chyba objevila a nejde odstranit. Podle MKJ auto dobíjí, kontrolka (auto s klíčkem) svítí. Teda až do včerejšího dne, to zhasla a do večera se už nerozsvítila. V servisu, kde mi dělali alternátor na mě teď čas nemají. Mohu poškodit jízdou něco na autě?
62 202 =chyba buzení alternátoru - zacal bych stavem baterie, kontrolou kabelaze na altik.
Opel Astra 1,8 103 kW, Z18XER, Caravan, Cosmo, 2009, White Astra H Squadron