Zafira di Mauro
Re: Zafira di Mauro
roztáhnul jsem obě ty tyče co to šlo jak uprostřed tak na koncích a na jedné tyči je 10cm díra a je krátká
(tak nevím buď je to zničený, nebo mám větší kufr schválně to někdo zkuste)
(tak nevím buď je to zničený, nebo mám větší kufr schválně to někdo zkuste)
- Reklama
Ja ked nezabudnem, tak to na Zifre vyskusam. Kazdopadne som uz mal tu sietku namontovanu zvisle a vzdialenost medzi dvoma spodnymi ako aj vrchnymi listami organizeru je rovnaka, cize nevidim dovod, preco by to nemalo ist namontovat horizontalne.
ono to ještě může být veselejší, jsou dvě verze přepážek, žirafí a astří. Do žiraf pasujou oboje (jsou roztahovatelné a dají se přizpůsobit) ale obráceně to nefunguje.
takže pokud máte zafiří přepážku a zafiru, tak dejte vědět, mělo by to fungovat, já to v sobotu zkusím s astrou a oběma verzema, předpokládám, že astří přepážka v zafiře nebude fungovat jako platíčko, ale jen jako přepážka...
edit // pokud jsou nahoře i dole lišty u zafiry stejně daleko, tak to samozřejmě fungovat bude, rychleji jsem psal než četl..
takže pokud máte zafiří přepážku a zafiru, tak dejte vědět, mělo by to fungovat, já to v sobotu zkusím s astrou a oběma verzema, předpokládám, že astří přepážka v zafiře nebude fungovat jako platíčko, ale jen jako přepážka...
edit // pokud jsou nahoře i dole lišty u zafiry stejně daleko, tak to samozřejmě fungovat bude, rychleji jsem psal než četl..
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
hmm dobrý tak podle tohohle mám nakonec v Zafiře asi přepážku z Astry..... no nic bylo to už u auta, ale stejně mě to štve já to plato nahoru chci
Sitku/prepazku jsem koupil od zafiraka, kterej ji mel v aute jako prislusenstvi od nova.
Jak je videt, varianta "plato" se nekona ani tak. Me to teda nijak nechybi, jen jsem to zkusil.
Zda se, ze nemecti soudruzi tam mrskli co meli zrovna k dispozici.
(pro plnou velikost 2x rozkliknout)
Jak je videt, varianta "plato" se nekona ani tak. Me to teda nijak nechybi, jen jsem to zkusil.
Zda se, ze nemecti soudruzi tam mrskli co meli zrovna k dispozici.
(pro plnou velikost 2x rozkliknout)
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
Tak vidis, ja som bol nastopro presvedceny, ze ta vzdialenost medzi spodnymi je rovnaka ako hore.
aspoň nejsem sám komu to nejde
Nic tak nepotesi, jako vedomi, ze ve srabu nejsi sam, co?leontyn píše:aspoň nejsem sám komu to nejde
Me je to teda sumak, pac jsem nechtel z prepazky delat plato.
Jen jsem si dneska na to vzpomnel kdyz jsem cekal na panmamu pred obchodakem, cas jsem mel, cim fotit taky, tak mi to cekani rychlejc uteklo...
Taky jsem se na to díval...
Astra ma přepážku širší a prepazka není teleskopicka. Takže s trochou štěstí se astracka do zafiry použít myslím dá, naopak to nejde, vyzkoušeno.
Vypadá to, že jsou dvě varianty, jednu Opel nazývá přepážka a druhou síť dělící, varianta síť možná půjde použít i jako plato, viz fotky u Vojty v obchodě.
Jen by mne zajímalo, proč je žirafí přepážka teleskopická... Aby šla dát nastorc?
Astra ma přepážku širší a prepazka není teleskopicka. Takže s trochou štěstí se astracka do zafiry použít myslím dá, naopak to nejde, vyzkoušeno.
Vypadá to, že jsou dvě varianty, jednu Opel nazývá přepážka a druhou síť dělící, varianta síť možná půjde použít i jako plato, viz fotky u Vojty v obchodě.
Jen by mne zajímalo, proč je žirafí přepážka teleskopická... Aby šla dát nastorc?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Aby sla slozit presne jako stanova konstrukce a vlozit do origo pytle.honzap píše: Jen by mne zajímalo, proč je žirafí přepážka teleskopická... Aby šla dát nastorc?
Aspon ja ji tak koupil.