Zafira di Mauro
Re: Zafira di Mauro
Moc pěkná zafča Mám stejný kola jako Ty a za 18ky bych neměnil. To už by byla moc velká tramvaj, už tyhle 17ky jsou na hraně. Ještě ne moc tvrdý a dobře vypadaj
Zadní světla by měla jít vyměnit bez problémů, kus za kus, Oton je snad měnil, tak snad potvrdí.
Zadní světla by měla jít vyměnit bez problémů, kus za kus, Oton je snad měnil, tak snad potvrdí.
- Reklama
Diky. Vsak jsem byl take juknout asi na 3 nez jsem se rozhod pro tuhle.pueblo píše:Moc pěkná zafča
Vsak jsem hledal jen mezi temi, co uz tyhle kola meli, jiny jsem nechtel. Jo, nebyl by problem je koupit a nahodit, ale nechtelo se mi. Silnice jsou tu urcite v lepsim stavu nez v CZ-SK, takze by to sneslo i ty 18", ale nevim, jestli by to uz nebylo citit na komfortu, a hlavne co na to napravy. Ty veliky kola jsou hezky, lip to sedi, ale zase si rikam, ze bez nich to taky preziju.pueblo píše:Mám stejný kola jako Ty a za 18ky bych neměnil. To už by byla moc velká tramvaj, už tyhle 17ky jsou na hraně. Ještě ne moc tvrdý a dobře vypadaj
Diky, pockame na potvrzeni.pueblo píše:Zadní světla by měla jít vyměnit bez problémů, kus za kus, Oton je snad měnil, tak snad potvrdí.
Jeste jedna vec. Jsem zvyklej z Volva, ze svetla nemusim vypinat. Tady me stve ze je porad musim zapinat a vypinat manualne. Nejde to nejak nastavit?
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
Jasně, v UEC a REC nastavit denní svícení, nejpoužívanější varianta je č.5
Cesky prosiiiim!pueblo píše:Jasně, v UEC a REC nastavit denní svícení, nejpoužívanější varianta je č.5
Svetla sa daju naprogramovat na denne svietenie, takze sa ti automaticky zapnu po nastartovani (alebo po otoceni klucikom, v zavislosti od naprogramovanej varianty svietenia, skus pohladat tu na fore). Aj tak budes musiet ale v noci prepinat prepinac z polohy 0 do 2, aby si vedel zapnut dialkove a hmlovky. Ak by si aj to chcel mat automaticke, tak musis mat senzor intenzity svetla na celnom skle (spolu v tele cidla dazdoveho senzora) a prepinac svetiel s polohou AUTO.
Mironto, moc dik. Ted jeste vedet, jestli s tim musim do Oplu, nebo je na to nejaka procedura, kterou zvladnu i sam. Predesilam, ze mam technicke vzdelani i praxi, takze by to nemel byt problem.
Neskutecne me to totiz stve.
Neskutecne me to totiz stve.
V prvom rade treba mat op-com alebo nieco podobne aby si si to vedel naprogramovat. Bez toho nepomoze ani technicke vzdelanie
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Aha, takze v Oplu. Necham to udelat najednou i s aktivaci tempomatu. Kazdopadne diky.
Ahoj!Mauro píše:Panorama je ok, ale fakt ty predni rolety musim zprovoznit, slunicka tu mame vic nez je zdravo!maxnuke píše:Co panorama dobry? Puvodně to byl muj požadavek, ale musel jsem slevit.
Musím zareagovat: jsem zvědav, jak s těma roletkama dopadneš!?
Mám stejný problém, také s předníma... V Oplu mi řekli, že na to nejsou žádné díly a měnila by se celá střecha za hooodně velké 5-ti ciferné číslo.
Já tam koukal a mám na obou zlomené to rameno, které je popotahuje... Podcenili množství plastu na tu námahu, kterou to musí táhnout...
Naučil jsem se tam to rameno zaháknout a když mám poblíž třetí ruku, která zmáčkne tlačítko, tak to přidržuji a zatáhnu to...
Tak ať slouží a budu zvědav...
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem"
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance
Dávno: ASTRA F 1,6 Classic
Kdysi dávno: CORSA A 1,4i
OP-COM Clone
Dneska jsem uklizel a cistil komplet kufr, a nasel jsem tohle. Funglovy, zabaleny. K cemu pak to asi je?