Zadni zaclony mi fungujou, takze v pripade ze slunicko vadi cestujicim na zadnich sedadlech, muzu je zatahnout. (coz nedelam)
I kdyby fungovali vsechny, necham je stejne porad orevreny.
Kdyz si koupim auto s panoramatickou strechou, tak ne proto, aby byla zatazena. A to mame slunicko i tady v severni Italii skoro 280 dnu v roce. S podobnym nazorem jsem se setkal i u ostatnich majitelu Zafiry se skyflexem. Spis je mi divny mit nad sebou nepruhlednou strechu, kdyz sednu do jineho auta.
V prumerne spotrebe za tech 9000 km, je i 2x cesta do Monte Carla po dalnici, cili pres 2200 km.
Prumerna rychlost 45 km/h je dana hustotou provozu a rychlostnimi (zbytecnymi) limity v podstate na jakekoli silnici I. a II. tridy. V CZ/SK mam vzdy pocit ze automobilismus je tam teprve v plenkach. Snad jen krome mest.
BC1 nuluju po natankovani. Vice ci mene se shoduje s prumery, ktere mi udava i aplikace Fuelio, do ktere zadavam kazde tankovani. Popravde, nejsem z tech, co resi spotrebu o pul litru nafty na 100 vyssi nez jiny oplista. Jezdim celkem hospodarne, ale kdyby mi slo kazdou decku, koupim si novou dvouvalcovou Pandu 0.9 Turbo...
BC2 nenuluju, at mam jakys takys prehled bez toho, ze juknu na prumery do mobilu.
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)