Radůzova OPiCe
Re: Radůzova OPiCe
Pěkné 

"OPiCe" Zafira B 2.0 Turbo 177 kW, LPG Lovato Easy Fast
"Modrák" Astra G 1.8 16V 92 kW Caravan, LPG Elpigas
"Modrák" Astra G 1.8 16V 92 kW Caravan, LPG Elpigas
- Reklama
Naposledy upravil(a) mironto dne 12 čer 2017, 15:34, celkem upraveno 1 x.
Tak ty uz ma kdejaka zafira 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak mne tie kolesa pridu ako s kaluže do blata
17" k opc paketu proste vyzeraju utopene 19" je už dost extrem ale 18" mi pride naj riešenie pre teba ak chceš aby to vyzeralo dobre inač viac sa mi pačili ešte tie ronaly 

opel zafira 1.9cdti
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
17" som mal v TP len ako použitie pre zimnu sezonu. Na leto tam maju ist origo aj od vyroby 18" al. 19".
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
jojo, tuhle fotku jsem ulovil v Senftenbergu a hned jsem se do těch kol zamiloval. Nakonec jsem vystřízlivěl, protože to už musí bejt "tvrdota"swabel píše:ja som to vravel... minimálne 18" 225/40 a ET, ako má byť, myslím že ET39.
Kola robia auto. 19" sú super.

Mám ty co Mironto a jsou OK
Pavle, na nemecky silnice jsou ty kola ok 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Mal som ich na mojej OPC Zafire a neprehanam, ale bolo to v pohode.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Dnes jsem lstivě po Radůzovi vylákal OPiCi a takto mu ji poznačil. 
Snad mu to nebude vadit až to uvidí

Snad mu to nebude vadit až to uvidí

Opel Zafira 1,9 CDTi, 110 kW