AstraMan píše:Upraven název vlákna, když konverzace nakonec směřuje k českému manuálu
Opel Zafira - Manuál v češtině
Opel Zafira - Manuál v češtině
Dobrý den. Před týdnem jsme koupili dvouletou ojetinu této značky, dovoz Francie. Je to krásné autíčko. Už ji máme registrovanou, v sobotu navštívíme značkový servis, abychom se dověděli, co jsme vlastně koupili. Má šedou metalízu, v názvu má také 1.9 CDTI.
- Reklama
Re: Zafira
ahoj, taky máme Zafiru 06. jen nemám manuál v češtině. ne pro mě, ale pro manželku. nemáte někdo odkaz na stránky, kde se dá stáhnout?
Taky nemám manuál v češtině. Objednal jsem si ho u Opla v Ostravě, dodání do 1 měsíce, cena cca 700 Kč.
ahoj. mám k dispozici manuál v češtině. jestli chceš tak mi pošli email ajá ti to pošlu
MilanKar píše:Taky nemám manuál v češtině. Objednal jsem si ho u Opla v Ostravě, dodání do 1 měsíce, cena cca 700 Kč.
Docela vata, to bych si radsi nechal anglickej...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Už jsem psal odkaz na tuto firmu v sekci Autohifi - http://www.spzservice.cz
Získal jsem u nich zdarma český manuál v PDF na Astru H i na radio CD 50. Vždy jsem jednal s touto slečnou: jana.fulinova@spzservis.cz, tel. 241 402 968 -homologace vozidel.
Získal jsem u nich zdarma český manuál v PDF na Astru H i na radio CD 50. Vždy jsem jednal s touto slečnou: jana.fulinova@spzservis.cz, tel. 241 402 968 -homologace vozidel.
moc děkuji za kontakt, a prosím koudyho o zaslání manuálu mailem. mikes1of3@seznam.cz. já mám manuál v němčině a rozumím akorát Volkswagen a Beckenbauer. jinak neumím nic.
Ahoj jsem tady nový koupil jsem ojetou zafiru a pokud bych mohl taky poprosit o manuál mailem Pejsar.Pavel@seznam.cz dík Pedros.
Zafira B 1,9 CDTi
Fiat Marea 1,9 JTD
Honda Transalp 650
Fiat Marea 1,9 JTD
Honda Transalp 650
Moje Zafira byla dovezena z Francie, má světlešedou metalízu, najeto prý 80 tis.km. Manuál je ve francouzštině. Rozumím tam jenom huil. Jak vám vaše vozy jezdí? Mě zatím dobře. Šáhnul jsem prstem do výfuku a je to tam úplně čisté, hladké. To samé jsem udělal kolegovi, co má novou oktávku a ten tam má samé saze. Taky diesel. Chci jet koncem srpna k moři, napřed bych chtěl však udělat nějaký kratší okruh v ČR nebo na Slovensku. Pokud mi tu knížku nedodají, tak bych potom taky rád získal ten manuál, co tady nabízíte. Ale už by to mělo každou chvíli přijít. Už jsem si koupil originál zástěrky za všechna kola a gumy na koberec. Taky potahy ve tvaru trika i s podhlavníkem. Vyměnil jsem olej, dolil brzdovou kapalinu a prolezl jsem celý spodek. Pneumatiky tam dali nové. Soudím, že to nejsou protektory. Myslel jsem, že mám litinová kola, ale ti výrobci jsou vynalézaví. Dají plechové disky a přikryjí to puklicemi, které vypadají jako by to bylo kolo z lehkých slitin.
Kdyz mi ten CZ manual nekdo poslete hodim to sem at se na to porad nekdo nepta
milosh (zavinac) centrum (tecka) cz
milosh (zavinac) centrum (tecka) cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet