Kde sehnat dojezdové kolo na Zafiru B?
- michalsofer
Kde sehnat dojezdové kolo na Zafiru B?
Zdravím vás,
nevíte prosím kde je možné sehnat dojezdové kolo na zafiru B? Podařilo se mně dohledat maximálně ráfek ale nikdy ne celý komplet (tzn ráfek + pneu). na vrakovištích jej u nás nemají a tak nevím kde pátrat...
Díky za rady
nevíte prosím kde je možné sehnat dojezdové kolo na zafiru B? Podařilo se mně dohledat maximálně ráfek ale nikdy ne celý komplet (tzn ráfek + pneu). na vrakovištích jej u nás nemají a tak nevím kde pátrat...
Díky za rady
- Reklama
Re: Kde sehnat dojezdové kolo na Zafiru B?
Nazdar zavolaj Erikovy Dzurekovy +421 903392244 predava orginal nove rezervy je to kamos
- michalsofer
Ahoj,díky moc za info, dnes mu zavolám:) btw. nevíš prosím na kolik daná rezerva příjde?
já jako rezervu v autě měl normální letní pneu na obyč disku
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- michalsofer
Osobně bych to taky neřešil, ale mám LPG a v kufru mi to celkem "kazí" možný úložný prostor..
neviem na kolko to vide ale viem ze na bmw 530 plnohodnotna orginal rezerva vysla 130e coz je polovica ako v obchode
já LPG v kufru vyřešil tak že jsem si koupil sadu na opravu pneu a na t oabych dojel do pneuservisu mi to stačí..Rezervu bych vyřešil spíše dát to pod auto..ale nwm jestli by se mi tam vešlamichalsofer píše:Osobně bych to taky neřešil, ale mám LPG a v kufru mi to celkem "kazí" možný úložný prostor..
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- michalsofer
Ahoj, děkuji za kontakt. Za dojezdové kolo na Zafiru B chce kolega 70Éček...SkapalPez píše:neviem na kolko to vide ale viem ze na bmw 530 plnohodnotna orginal rezerva vysla 130e coz je polovica ako v obchode
Rado sa stalo