Unavená náprava
Unavená náprava
Při přezouvání pneumatik na zimní jsem zjistil, že se mi sjíždí zadní pneumatika z vnitřní strany. Byl jsem s tím v servisu a tam mi řekli, že je to způsobeno únavou nápravy, jsou tam sjetá ložiska. Prý je potřeba to dát na repas. (Cituji co mi řekli, přiznám se, že nevím, co tím úplně mysleli). Každopádně, že to oni nedělají, ale mohli by to zprostředkovat. Může mi nějaký odborník říct, na kolik taková oprava stojí? A co ten repas obnáší?
Děkuji
Děkuji
Opel Zafira B, 1.8, 103W
- Reklama
Re: Unavená náprava
Ložiská na zadnej náprave? Jedine ak na nábojoch. To nie je Lev v kŕči (peugote)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Stále mám stejný problém. Sjíždějí se mi na zadní nápravě pneumatiky z vnitřní strany takovým způsobem, že jsou po sezoně na odpis. Poradí mi prosím někdo, co s tím? Nebo aspoň doporučí někoho, kdo vy mi s tím pomohl? Díky moc.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
- vojtavojta
To jako,Ty vis od ledna ze je neco na prd a porad na tom jezdis???!!!
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ahoj, měl jsem to samý, ale na Vectře B combi. Stačilo vyměnit silentbloky, takové 2 hlavní velké, co držely v podstatě nápravu, pak na geometrii a bylo po sjíždění pneu..... Cena- silenty 650- 2x, geometrie - 1000Kč.
To víš, že jsem to řešil, byl jsem s tím v autorizovaném servisu, cosi tam s tím udělali, a prý to mám sledovat...situace je ale pořád stejná.vojtavojta píše:To jako,Ty vis od ledna ze je neco na prd a porad na tom jezdis???!!!
Opel Zafira B, 1.8, 103W
Pokud se ale nepletu, tak na Zafiře (a nevím, jestli to není problém i dalších Opelů) se geometrie na zadní nápravě upravovat nedá.micromax1 píše:Ahoj, měl jsem to samý, ale na Vectře B combi. Stačilo vyměnit silentbloky, takové 2 hlavní velké, co držely v podstatě nápravu, pak na geometrii a bylo po sjíždění pneu..... Cena- silenty 650- 2x, geometrie - 1000Kč.
Opravte mě prosím někdo, pokud se pletu.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
- vojtavojta
Vsak k RomanoviK z Brna nemas az tak daleko.Nevahal bych ani minutu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
vondra007
ale da, sice jen malo ale da. Ty srouby co drzi zadni napravu maji "vuli" a na tom se to da aspon trochu stelovat......taky jsem to na jednom aute resil, typek co mi delal geosku uz to asi parkarat resil. Normalne povolil srouby napravy, naprave kurtou domluvil aby se torchu hla, utahnout a zmena geosky se opravdu dostavila.... slo o sbihavost ne odklon kola...
ale da, sice jen malo ale da. Ty srouby co drzi zadni napravu maji "vuli" a na tom se to da aspon trochu stelovat......taky jsem to na jednom aute resil, typek co mi delal geosku uz to asi parkarat resil. Normalne povolil srouby napravy, naprave kurtou domluvil aby se torchu hla, utahnout a zmena geosky se opravdu dostavila.... slo o sbihavost ne odklon kola...
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....