Chci koupit Zafiru
Chci koupit Zafiru
Možná mě někdo budete mít za ňoumu, ale raději se zeptám, než abych se pak spálil.
Naše šestičlenná rodina uvažuje o koupi auta cenově do 200 tisíc, a volba padla na Zafiru.
Ročně najedem okolo 15 tisíc. Poradí mi prosím někdo, jaká motorizace je spolehlivá a pro naše potřeby dostačující? Nepotřebujem žádné žihadlo, stačí aby nás to spolehlivě, a pokud možno co nejlevněji, dovezlo kam potřebujem. Na co bych si měl dát bacha než auto koupím? Přiznám se, že jsem jen běžný uživatel a v detailech aut se moc nevyznám.
Budu vděčný za každou odpověď. Díky.
Naše šestičlenná rodina uvažuje o koupi auta cenově do 200 tisíc, a volba padla na Zafiru.
Ročně najedem okolo 15 tisíc. Poradí mi prosím někdo, jaká motorizace je spolehlivá a pro naše potřeby dostačující? Nepotřebujem žádné žihadlo, stačí aby nás to spolehlivě, a pokud možno co nejlevněji, dovezlo kam potřebujem. Na co bych si měl dát bacha než auto koupím? Přiznám se, že jsem jen běžný uživatel a v detailech aut se moc nevyznám.
Budu vděčný za každou odpověď. Díky.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
- Reklama
Re: Chci koupit Zafiru
tak na takovej nájezd bych doporučil benzín, rozhodně ne diesel s DPF
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Taky pomalu koukam po novejsim kocaru pro manzelku, s km jsem na tom podobne, rozhodne benzin 1.8 103kw bude dobra volba A samozrejme cim min km tim lip, na vybavu bych tolik nekoukal mene km je lepsi nez slusne vybaveny auto ale s 250t km na tachometru. I kdyz plna vybava a 50t km taky neni spatny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to kazdopadne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Rozhodně se připojm k názoru, že benzin.... pokud opravdu člověk nejezdí neustále dlouhé štreky je nafta zbytečná. Dnes už i já bych šel do benzínu, nebo alespoň do auta bez DPF filtru....
No a opravdu bych raději koukal na najeté kilometry a až potom na výbavu...
No a opravdu bych raději koukal na najeté kilometry a až potom na výbavu...
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
Co se týče toho DPF, odřezat se dá všechno
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
to ti bude stačit benzín a když benzín tak 1.8 spotřeby bych se nebál já jezdím stabilně po městě (Ostrava) za 7.2-7.5
aj ja odporucam benzin aj ked pri jazdenke nie je oproti dieselu velky rozdiel. Co sa tyka vybavy tak si najprv premysli bez coho by si auto nechcel.