Zafira 2012
Re: Opel Zafira Tourer
jj, taky mi to docela překvapilo. To bylo právě to, s čím Zafira před x lety prorazila. Na druhou stranu konkurence to standardně většinou taky nemá, tak proč si zbytečně zvyšovat náklady (alias prodejní cenu). Kdo to chce, připlatí si - neni to zase taková pálka...
- Reklama
Re: Opel Zafira Tourer
tak jsem v renocaru kupoval nejaky plastovy cvocky do interieru astry a sedl jsem do Orlanda, a musim rict ze na moji postavu je to zajimave auto (merim 193 cm)
je to teda takovy prerostly a predek se mi nelibi, ale zpracovani interieru neni vubec spatny
jen me prekvapila informace od prodejce, ze diesel motor je z isuzu a ze predni zaveseni neni viceprvkove a ze pochazi z cruze
takze se to urcite na nasich silnicich nerozbije 
zafira tourer by mela mit predni napravu z insignie, tak nevim nevim, kde byl na skoleni
je to teda takovy prerostly a predek se mi nelibi, ale zpracovani interieru neni vubec spatny
jen me prekvapila informace od prodejce, ze diesel motor je z isuzu a ze predni zaveseni neni viceprvkove a ze pochazi z cruze

zafira tourer by mela mit predni napravu z insignie, tak nevim nevim, kde byl na skoleni
Nova Zafira
Test nove Zafirky. http://auto.idnes.cz/novy-opel-zafira-t ... _testy_fdv
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Re: Zafira 2012
tak dnes jsem byl v jednom nejmenovaném autosalonu v západních čechách,vystavena bude až v půlce března,no je to krása ta nová Zafira je to skok o pekný kus dopředu a c max touran pikaču a scena i magda 5 se můžou bát o své prodeje, přidávám pár fotek
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
ještě pár
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
To se nám opel vytáhl. Já takový krávy nemusím, ale tohle vypadá dobře 

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Ostravě u Novotného jí mají a lákají na testovací jízdy... Asi se tam stavím. Mají jí tam v perfektní výbavě snad se všim 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

jo jo tahle mela výbavu taky hodně dobrou,vyjížděcí stojan na kola místo rezervy,v druhé řadě po sklopení prostřední sedačky vznikla luksusní loketní opěrka pro oba pasažery po stranách,na přístrojovce už je zase ukazatel teploty chladící kapaliny.Maska ala Ampera se mi taky zamlouvá oproti A i B Zafiře se mi zdá být delší,ale to dělají dnes všichni výrobci,že nafukujou svoje modely do délky
Mam objednanou predvadecku a uz se nemuzu dockat.....bude zase dilema, ale pockam si zase rok nebo 2 a dovezu si z od soudruhou z DE, bud predvadecku a nebo neco jeteho. Mam doma takhle doveze 2 zirafy a max spokojenost. Kupoval jsme predvadecku 8 mesicu starou s 30 tisc. a stala pulku toho co nova v cr 

Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....