Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř
Re: Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř
tak pokial ti dali tie dve moznosti tak si si vybral urcite tu lepsiu. Neviem ako u vas ale u nas je doba na reklamaciu 30 dni. Takze maju dost casu.
- Reklama
- CZBigBanana
To u nás je na vyřízení reklamace taky 30 dnů. Ale rozhodnout o tom, jestli je reklamace oprávněná či ne, musí prodejce ihned nebo maximálně do tří dnů. Do téhle lhůty se nazapočítává doba potřebná ke zjištění závady, ale to se netýká tohoto případu právě proto, že zjištění závady provedl už servis, ale taky proto, že AAA nemá momentálně k tomu autu přístup. Takže už minulý pátek mi měli dát vědět, jestli reklamaci uznávají nebo ne. Bohužel, nestalo se a nevidím způsob, jak je k tomu přinutit.
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW
ja som optimista a verim ze to dobre dopadne, teda pre teba samozrejme
a máš papír od AAA že si jim něco předal nebo že reklamace byla zahájena? pokud ne tak není co řešit z jejich strany. Pokud máš, tak se obrať na ČOICZBigBanana píše:To u nás je na vyřízení reklamace taky 30 dnů. Ale rozhodnout o tom, jestli je reklamace oprávněná či ne, musí prodejce ihned nebo maximálně do tří dnů. Do téhle lhůty se nazapočítává doba potřebná ke zjištění závady, ale to se netýká tohoto případu právě proto, že zjištění závady provedl už servis, ale taky proto, že AAA nemá momentálně k tomu autu přístup. Takže už minulý pátek mi měli dát vědět, jestli reklamaci uznávají nebo ne. Bohužel, nestalo se a nevidím způsob, jak je k tomu přinutit.
už není
- CZBigBanana
Gord: Reklamační protokol od AAA samozřejmě mám. O tom, že bych se obrátil na ČOI, jsem taky uvažoval. Ale na druhou stranu, co z toho? Než se rozhoupou k nějaké aktivitě, bude už ten měsíc, o kterém si AAA myslí, že ho mají na vyřízení případu, stejně dávno pryč.
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW
Nevzdávej to.Bojuj.ČOI černé ovce nebo Nova.Držíme ti palce.Hlavně prožen to auto diagnostikou jestli AAA nestáčí kilometry.Docela by mě to zajímalo.Máme spolu stejnou barvu jen mám 74kW.At se na srazu můžeme spolu pokochat.CZBigBanana píše:Gord: Reklamační protokol od AAA samozřejmě mám. O tom, že bych se obrátil na ČOI, jsem taky uvažoval. Ale na druhou stranu, co z toho? Než se rozhoupou k nějaké aktivitě, bude už ten měsíc, o kterém si AAA myslí, že ho mají na vyřízení případu, stejně dávno pryč.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
pokud máš reklamační protokol tak ho prostuduj, většinou když o dostaneš tak se to bere jako že byla reklamace započata.Teď záleží jak se k tomu vyjádří. Ideální by pro tebe teď bylo, kdyby ti do měsíce nedali vědět. Prošvihli by tak lhůtu pro vyřízení reklamace a museli ti vrátit peníze.CZBigBanana píše:Gord: Reklamační protokol od AAA samozřejmě mám. O tom, že bych se obrátil na ČOI, jsem taky uvažoval. Ale na druhou stranu, co z toho? Než se rozhoupou k nějaké aktivitě, bude už ten měsíc, o kterém si AAA myslí, že ho mají na vyřízení případu, stejně dávno pryč.
Kdyby si měl nějaký dotazy ohledně toho klidně mi piš do zprávy.
už není
Jestliže máš REKLAMAČNÍ PROTOKOL,tak to znamená,že rozhodli o reklamačním řízení\na to jsou ty 3dny\.Na opravu mají 30kal dnů.Pakliže se jedná o střední opravu\např pohonné jednotky\,tak lhůta může být až 60dnů.\občanský zákoník\.Pozor jestliže jsi to auto koupil na leasing nebo IČO,tak tyto lhůty neplatí.Tam totiš nejsou žádné stanoveny\obchodní zákoník\.
- CZBigBanana
denny: Hmm, tak to mi bylo asi hodně špatně vysvětleno, co znamená to "rozhodnutí o reklamaci". Moje chyba... Nicméně co jsem zatím vyčetl ze zkušeností ostatních reklamujících, minimálně na první pokus AAA reklamaci prostě neuzná, tak by to nemuseli alespoň zbytečně protahovat. Auto bylo zaplaceno v hotovosti, kupoval jsem ho jako nepodnikatel.
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Moj nazor - pokazene auto si mal odoniest nie do ineho servisu, ale rovno pred dvere AAA.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK