Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra H, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
dark
Kontaktovat uživatele:

Re: Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř

Příspěvek od dark » 18 led 2011, 21:56

Jo nad tim mi taky nechává rozum stát..
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Reklama

CZBigBanana

Příspěvek od CZBigBanana » 28 led 2011, 10:33

Tak v rodině i mezi známými byla zatím 100% spokojenost s AAA, takže jsem v podstatě neměl důvod té firmě nevěřit. Bohužel to bylo asi dáno tím, že auta prostě jezdí a s AAA nebylo potřeba řešit žádné problémy.

Po 10 dnech od podání reklamace nemám z AAA žádnou zprávu (i přesto, že auto nemají u sebe, takže nemají zřejmě potřebu "odborně" posoudit závadu a měli mi tedy dát vědět do tří dnů). Manažer, který se před koupí přede mnou div neplazil po zemi, hlavně aby prodal, se ke mě chová arogantně a odmítá se se mnou bavit. Pryč jsou ty časy, kdy mi přísahal, že je auto v perfektním technickém stavu. Najednou prý že když jsem koupil cenově výhodnou ojetinu (mimochodem byla to nejdražší Zafira, co vůbec měli v nabídce), měl jsem počítat s tím, že v pořádku není. A pokud se mi něco nelíbí, mám si nechat auto opravit sám. Opravdu jednání s profesionály, přesně jak slibují v reklamě v rádiu...
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW

Mazety

Příspěvek od Mazety » 28 led 2011, 10:51

půjč si od nich tu samou zafiru a turbo zaměň, nic jinýho mě nenapadá jak z toho ven
EX Opel Astra H caravan

Midzi

Příspěvek od Midzi » 28 led 2011, 11:26

tak zoberu ti auto a este su aj drzy a arogantny. Tak este par dni pockat a potom zavolet cerne ovce ci ako sa to u vas vola. A urobit im peknu reklamu. Nech len pekne vratia peniaze.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

denny

Příspěvek od denny » 28 led 2011, 12:30

Se na svoje auto zeptej.Máš ho v Pardubicích v Autoprimu.Je tam na kaši rozpadlé turbo.Ale to prý ti řekli v Autoprimu.Reklamaci bohužel musíš řešit s AAA. :( :evil: :(

CZBigBanana

Příspěvek od CZBigBanana » 28 led 2011, 12:35

Vím, kde je moje auto. Do Autoprimu jsem ho dopravil já. Tam jsem dostal zprávu, co tomu přesně je, a s tou jsem šel reklamovat do AAA. Právě proto, že AAA nemá moje auto ve svých spárech (a tím pádem se nemohou vymlouvat na to, že potřebují odborně posoudit závadu), mi právě z AAA měli do tří dnů dát vědět, jestli reklamaci uznávají nebo ne.
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW

bubo

Příspěvek od bubo » 28 led 2011, 16:49

Proč - když už v tom máš vražené peníze ( které ti stejně spátky nikdy nevrátí ) jsi to nenaložil na podval a nedovezl spátky tam kde jsi to koupil , aby ti to spravili oni ? Mají přece v každých AAA svůj servis ? Z kterých AAA to máš ? Takhle na dálku to řešit je asi špatný postup . A když už jim budeš stát s autem na placu a oni ho nebudou chtít vzít do opravy , tak pak bych jim pohrozil , že obratem voláš televizi ( a věřím , že po reportáži by TV určitě skočila ) .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 28 led 2011, 17:01

Mám pocit že kluci z AAA jsou vybavení naprosto hroší kůží a nějaká hrozba televizí s nima ani nehne, bohužel. Každej na ně nadává, všude se to píše, ale pořád se najde dost těch kteří jim na ty jejich špinavé triky skočí. Hlavně že při výkupu ti auto proberou víc než rumunští celníci a nabídnou jen minimální cenu - pokud u nich nehodláš nakoupit.

silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver » 28 led 2011, 17:36

chlapi je mi ztohoto citania doplacu..neviem ako by som reagoval v takejto situacii. dufam ale ze nieco poriesis..i ked nadej ,ako tu citam je asi miziva. hmm
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

CZBigBanana

Příspěvek od CZBigBanana » 28 led 2011, 20:16

bubo: Když jsem mluvil s reklamačním technikem z AAA (pobočka v Pardubicích, tam jsem to i kupoval), tak mi řekl, že je buď možné auto přivézt k nim, aby oni mohli zjistit závadu, nebo do autorizovaného servisu Opel a reklamovat mám přijít se zprávou ze servisu. Zvolil jsem druhou možnost už jen proto, abych AAA nedal šanci to zbytečně zdržovat tím, že budou několik týdnů "zjišťovat závadu". Bohužel i když jim tedy v mém případě zákon ukládá rozhodnout o reklamaci do tří pracovních dnů, chlapci z AAA si z toho ani po osmi pracovních dnech a mnoha urgencích nic nedělají. Ostatně jak píše hombre_71, s nimi nehne zřejmě vůbec nic.
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW

Odpovědět