Odstranění laku - obouchané dveře na parkovištích
Re: Odstranění laku - obouchané dveře na parkovištích
...všichni by se tu s tím piplali a on na to vyzrál acetónem
- Reklama
Jen jsem zvědav,kdy začne nadávat,že má v tom místě flek,který vyžral acetón
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
kluci dík, ale myslím že by to mělo být v pohodě, hned po tom jsem to otřel, snad v dnešní době jsou na tom líp než ty staré krom toho kdyby šlo to stříbro všiml bych si toho, a to bych dál nedělal je to čistý jak děcká prdýlka:) tak mi nesraště že tam po tom jestě něco vznikne když jsem to utrřel a to místo polil i vodou, takže se to muselo smít. Tak snad sice nestandartně ale vyzrál jsem na ot jen doufám že tam za 14 dní někde z parkingu nebude další...
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
seš dobrej máš moc pěknou zafirku, viděl jsem fota já budu mít až v patek nějak jsem to nestihl, co ten automat, jak jezdí? (myslím rozjezdy občas jezdím se služebákem otce v pasatu ale prijdou mi pomalý reakce ale "tipronic to už má? Jinak u zafiry chci jen sitky, ty mám slíbený od prodejce, pak časem tažné, a zasuvku do zavazedelníku, jinak pro zatím spokojenosthombre_71 píše:...všichni by se tu s tím piplali a on na to vyzrál acetónem
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...