Chci koupit Zafiru
Re: Chci koupit Zafiru
Na kolik ted vychazi vybavena zafa benzin do 100tkm najeto a tak max 5let stari? Koukal jsem v Nemecku docela ranec proti CZ ale zase u nas uz bych auto nekoupil.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
takto jsem taky zacinal a jak to dopadlo:) ja sem se dival po zafe v nafte najeto do 50 spis 40 a vychazelo to kolem 300000
Já na jaře kupoval Zafiru 1,8, 103W, r.v 2006, najeto 77 000 km za 220 t. Kupoval jsem to u nás, dovoz z Německa.milosh píše:Na kolik ted vychazi vybavena zafa benzin do 100tkm najeto a tak max 5let stari? Koukal jsem v Nemecku docela ranec proti CZ ale zase u nas uz bych auto nekoupil.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
vybiram zafiru B z de, ale chtej za ne dost penez, necekane,cca 9tis ojro 07-08, nebo koupit z CR? me prijdou ty inzeraty v CR podezrely naprosto vsechny. hlavne nechci bouranou, stocenou a s nejakejma vaznejma zavadama, ostatne jako vsichni. ale zase planuju si auto dojezdit, takze nacpat prachy do oprav se mi vyplati, nez to jen tak lepit. proto bych byl spis pro B-čko,ale ted typ od nas privezl toto, tak me to hloda, jestli to nezaplacnout takovouhle mrchou,z venku gut,ale ty potahy a palubka, z toho bych nemel takovou radost z jizdy. na druhou stranu kdyz by to clovek skrabnul, tak by to zase tak nemrzelo. v jakym to je stavu vim. co vy na to? od jara studuju tady na foru a pak nakonec koupit zafu a? se picnu. sice bych si i tak polepsil, to zase jo. jeste se zeptam na automatickou klimu, jak to funguje v zime? to normalne topi i bez klimy? nebo musi jet furt, to by se mi taky nechtelo.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/9422592
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/9422592
klima je v zimě vypnutá a topí quick heat a topí rychle to můžu sám potrvrdit
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Nevim ale me pripada 8-9k ecek docela v pohode za auto z roku 08-09 a vetsinou se da v nemecku usmlouvat i nejaka ta sleva... rozhodne bych sel do Bcka at uz kvuli lepsim motorum tak i kvuli roku vyroby....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Teda do Zafiry A bych nešel, neprodejný, zastaralý auto, ten displej pal. PC měla naše stará Vectra B z 97
Presne tak, taky bych uz v dnesni dobe nesel do prvni Zafiry. Je to uz sakramensky krok zpet Minimalne bych koupil Becko. Myslim si ze ceny jsou vzhledem k tomu co Zafira nabizi dobre. Pokud ale clovek nema na koupi auta moc penez, tak je to jina situace. I kdyz radsi bych snad koupil novejsiho kombika nez starou Zafiru
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
a kolik jde tak usmlouvat? nevim jestli jet po vlastni ose, nebo na podvalu. kontaktovat predem prodejce mejlem, nebo telefonem a domluvit si prevozky? to by zase bylo, ze nam nic neslevi, kdyz bysme pro to prijeli. jak daleko za hranice jet? dost toho je kolem Manhajmu a nebo prinejhorsim 4x astra h 1,6 jsou tak 30km za hranicema u severnich cech, na fotkach vypadaj gut, ale ja sem neduverivej, ze se me kamosi furt smejou, ze nic nevyberu. a cena netto,brutto, to je auto z podnikani? maji tu mriz zavazadelniku? a brat po prvnim majiteli? jak zjistim, kdyby brala vice oleje, tim nemyslim ze by zafira 1,8 benzin, nebo astra 1,6, co bysme chteli, kourila jak nafta, ale dolivat litr oleje za 3tis km, bych taky nerad.do kolika km auto koupit?kdyz beru, ze rozvody jsou v nejakych 150tis km.samo ze chci co nejmene, ale nevim jestli za kazdou cenu chtit nejakych 80tis najeto. dik za rady panackove.
- vojtavojta