dotaz k předním svetlům zafira B
Re: dotaz k předním svetlům zafira B
Nemam to moc nicim podlozene na mareka a jura som reagoval ohladom astry, tie viem ze su obojake. Za zafiru by som ruku do ohna nedal, ale ked si pohladas tie rocniky co pises, tak najdes aj take aj take. Tak bud si vsetci pomenili svetla za pred FL alebo neviem.
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- Reklama
Burane na predok? Ja som vtedy tiez prechadzal inzeraty a az tusim na jedno auto to sedelo tak, ako pisem. Pri tych krajnych datumoch to moze byt tak, ze uvadzaju uvedenie do prevadzky, a nie datum vyroby napr.quicky píše:Tak bud si vsetci pomenili svetla za pred FL alebo neviem.
Kazdopadne tu asi trocha spamujeme Filipovu temu, kedze jemu ide o to, ci su tie svetla identicke ohladne tvaru a uchytenia.
- filipek013
Nejak sa Vam tato tema zapacila
Mironto - pred STK bude najneskorsi termin, rad by som to vymenil v blizkej buducnosti. Normalne mi skaredia auto... hehe
Ja som prave niekde pocul, ze zafira po FL ma mierne ine svetla, len neviem v com a ci je to pravda. No nevadi, skusim patrat este niekde.
btw - moja zafca je po FL a mam tam cierne svetla
Mironto - pred STK bude najneskorsi termin, rad by som to vymenil v blizkej buducnosti. Normalne mi skaredia auto... hehe
Ja som prave niekde pocul, ze zafira po FL ma mierne ine svetla, len neviem v com a ci je to pravda. No nevadi, skusim patrat este niekde.
btw - moja zafca je po FL a mam tam cierne svetla
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex