Servisní prohlídka
- Reklama
- vojtavojta
Re: Servisní prohlídka
Presne tak,kupis ho za tretinovou cenu za kterou nabizi blazni v opelu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Příklad... jen tak sem zabruslil na 10 vteřin http://www.reximaoil.cz/opel-dexos-2-5w-30-5-litru.htmlsalám píše:Měl bych jen otázku proč chceš lít do nového auta vlastní olej a nechceš origo co tam patří a automaticky Ti ho tam v Oplu nalijou? Mít auto za sebou 150 tisíc km, tak neřeknu ani popel, ale takhle...?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ahoj já du v květnu taky na první garančku.Olej už mám doma http://www.mdily.cz/univerzalni-dily/ol ... 05-01.html .V oplu chcou za litr kolem 410kč.To ještě nic není kolega z práce má seata alteu .Ptal se na cenu oleje prý 800 za litr na dotaz proč tak moc mu řekli ,že proto že je to long life olej.Má 1,6 v benzínu.
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Ste mi nemohli říct dříve, že v Oplu nechám za olej aji trenky?
Sem tam včera byl na celkovou prohlídku + oleje a filtry a teda hustýýý...
Sem tam včera byl na celkovou prohlídku + oleje a filtry a teda hustýýý...
Salame ty delas jak kdybys mel opla tyden
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak Géčko jsem do Opla nedával, ale todle sem si říkal, že by chtělo trošku vyšší úroveň a kurde už mě tam zas dlouho neuvidí no
Kazdej znackovej servis je drahej, leda vzit vlastni "matros" a hura k nim, treba takto jsem to ja udelal s xenonama, na vymenu oleje mam kamose garagemajstra kde to je +- za litr
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet