Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira 1.9 CDTI 88kW - bílý kouř
možná můžeš být rád, že to přišlo tak brzo, když se z toho vyklube něco závažnějšího, nožná to vyreklamuješ, i když u Áček ...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
Jasně, áčka přece hrozně inzerují jaký dávají záruky, ne ? Fakt by mě zajímalo jak se postaví k takové fatální závadě na autě které jsi u nich koupil před třemi dny . Každopádně dej vědět
asi to fakt skus reklamovat
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- CZBigBanana
Reklamovat to samozřejmě zkusím. K autu mi "zdarma za 10000 Kč" přibalili i jakousi pojistku či záruku na určité části auta, ještě musím prozkoumat, na co vše se dá uplatnit.
Každopádně další posun. Z oleje bílá emulze není, protože se skoro všechen ztratil. Chladící směs neubyla. Známý, který mi opečovával předchozí auto, mi po telefonu řekl, že by to viděl na turbodmychadlo. A že auto prý nejde nastartovat jednoduše proto, že když jsem čekal na odtah, měl jsem rozsvícená světla a pět let starou baterku (original GM, 2006) jsem prostě vybil.
Takže včera odpoledne přijel s novou baterkou a kanystrem GM 5W-30. Dolil, připojil, sednul do auta a bez problémů nastartoval. Z výfuku se ale stejně valil dým a auto nebylo schopné se rozjet, takže známý motor zhasnul a se smutným výrazem mi řekl "turbo v p**i, vole, to nebude levný".
Bohužel, moje znalosti o autech končí tak, že tak nějak tuším, že tam něco jako turbodmychadlo nejspíš je, ale jak se projevuje závada nebo kolik stojí oprava/výměna, netuším
Každopádně další posun. Z oleje bílá emulze není, protože se skoro všechen ztratil. Chladící směs neubyla. Známý, který mi opečovával předchozí auto, mi po telefonu řekl, že by to viděl na turbodmychadlo. A že auto prý nejde nastartovat jednoduše proto, že když jsem čekal na odtah, měl jsem rozsvícená světla a pět let starou baterku (original GM, 2006) jsem prostě vybil.
Takže včera odpoledne přijel s novou baterkou a kanystrem GM 5W-30. Dolil, připojil, sednul do auta a bez problémů nastartoval. Z výfuku se ale stejně valil dým a auto nebylo schopné se rozjet, takže známý motor zhasnul a se smutným výrazem mi řekl "turbo v p**i, vole, to nebude levný".
Bohužel, moje znalosti o autech končí tak, že tak nějak tuším, že tam něco jako turbodmychadlo nejspíš je, ale jak se projevuje závada nebo kolik stojí oprava/výměna, netuším
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW
No turbo bude asi pekná pálka - v autokelly majú Garret za 1200 eur...
Každopádne by som vletel do AAA a reval by som až do červena ale myslím si že tam sa tie špiny budú brániť že si za to môžeš sám ...tam by som nekupoval nikdy nič...si pamätám ako sme boli raz s kamarátom kukať auto do AAA a on je taký ..pomalší ...hovoríme mu choď sa spýtať na tohto Golfa čo a ako...a tie špiny sa naňho vrhli a zamkli sa s ním v tej budke a on vyšiel s podpísanou zmluvou ..toho Golga preplatil cez leasing o 250 tisíc SK a tiež tam odchádzala jedna vec za druhou ...teraz to má ako vianočný stromček ,celá prístrojovka bliká no to auto stále ide
Každopádne by som vletel do AAA a reval by som až do červena ale myslím si že tam sa tie špiny budú brániť že si za to môžeš sám ...tam by som nekupoval nikdy nič...si pamätám ako sme boli raz s kamarátom kukať auto do AAA a on je taký ..pomalší ...hovoríme mu choď sa spýtať na tohto Golfa čo a ako...a tie špiny sa naňho vrhli a zamkli sa s ním v tej budke a on vyšiel s podpísanou zmluvou ..toho Golga preplatil cez leasing o 250 tisíc SK a tiež tam odchádzala jedna vec za druhou ...teraz to má ako vianočný stromček ,celá prístrojovka bliká no to auto stále ide
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
No tam se toho asi moce nenarves. Pred par rokama jsem cetl clanek kde byl rozhovor s nekolika lidma co resili s AAA neco podobneho. Na reklamacnim oddeleni u Acek meli normalne dva namakany vyhazovace a podobny lidi co si tam prisli stezovat a odmitali pochopit, ze nemaj na nic narok tyhle svalnatci popadli za flígr a vyhodili ho ven.
Jo to je dobre toto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejdriv si precti kupni smlouvu a az dojdes k casti pojednavajici o zaruce, tak mozna z toho budes tak nasranej, ze k nim na reklamaci ani nepojedes. V podstate nikdy nikdo podobny smlouvy necte a pak kdyz je v necem problem, tak akorat kupujicimu zbydou oci pro plac jak s nim prodejce vybehne
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Jednoznacne bazar musi uhradit opravu na svoje naklady , alebo im auto pekne vrat! Skyta zavada.... Urcite vedeli, v akom stave je turbo a motor, maju svoje servisy, ktore auto pred predajom prezru... Predchadzajuci majitel im to musel zatajit, predsa vedel, kolko oleja mu to zerie. A biely dym z vyfuku kuril urcite este pred tym, ako si auto kupil.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Sice moc nechápu co má bílý kouř společnýho s turbem, ale to je jedno. v každým případě zkus reklamaci, ale moc tomu nevěřím..... no držím palce.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF