Zafira 1.8- Nejde Posilovač řízení
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira 1.8- Nejde Posilovač řízení
přesunuto z Vaše Zafiry
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
nechci zakladat new tema, tak to napisu sem. dnes po ujeti 130 km jsem po3h prisel k autu, na pc mi misto teploty svitilo F a po nastartovani nesel posilovac, po vypnuti motoru a znovunastartovani jiz bylo vse ok i po ujeti 30km. muze to signalizovat ze se brzy odporouci altik nebo to nemam resit? zitra mam pred sebou dalsich 200km a nerad bych nekde zustal viset.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To iste sa stalo aj mne. Nastartoval som a nesiel posilovac. Urobilo mi to 2x za dva roky. Jedine co som si vsimol bolo, ze to urobilo v tedy, ked som vlozil klucik do zapalovania a okamzite startoval. Motor som musel vypnut, chvílu som pockal a nastartoval tak, ze som pockal, kym zhasnu kontrolky a potom nastartoval. Od vtedy vzdy tak startujem aj ked sa ponahlam a neurobilo to zatial ani raz.
Opel Astra Caravan 1,8 92kW Elegance, 2005
Presne tak, od soboty jsem ujel cca 250km s nekolika prestavkama a nic zatim, tak snad to bude ok. Obcas mi prijde jako by u vyroby nasich aster byl Bill Gates protoze restart "odpojeni baterky" mi vzdy vse zatim vyresilo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To samé mi u Zafiry udělalo jen jednou a bylo to tím , že jsem při vypnutém zapalování otočil kola do plného rejdu a zpět a po nastartování jsem neutáhl volant. Po restartu posilovač fungoval bez problémů.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW