Chci koupit Zafiru
Re: Chci koupit Zafiru
hmm ale ta bude za 300
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tak to já kdybych velkoprostorový van, tak jdu spíš do sharana
EX Opel Astra H caravan
Jo, Voyager - to poslední "hranaté" provedení je dokonalé ! Pořádný motor, předělat na LPG a "davaj" ! Kdybych potřeboval opravdu velký auto tak by to byl hóóóódně žhavý kandidát.
Děkuji všem, kteří se tu zapojili do diskuze (tolik reakcí jsem za jeden den nečekal).
Abych trošku shrnul, co mi z toho vyplynulo: Pokud budu tvrdošijně trvat na tom, že chci Zafiru (jistě že jsou jiné možnosti, ale o těch se teď nebavme), byl mi doporučen raději benzin (kvůli malému ročnímu nájezdu), nejlépe 1,8 103kW.
Ale tady je první háček. Když jsem se koukal na cenu takového auta, přibližně 3 roky starého, jsem pořád cenově asi o 50 tisíc výš než si můžu dovolit. Mám proto dotaz, jak je na tom 1,8 ve starší verzi s výkonem 92 kW? Jak je na tom se spotřebou a spolehlivostí? Má někdo zkušenosti?
Další dotaz je ohledně "ohledání" auta v autobazaru. Je jasné, že takové jelito, jako já, si s sebou musí vzít někoho, kdo tomu rozumí. Kde se shánějí chlápci, co rozumí diagnostice? Kolik si za to řeknou?
Děkuji všem, kdo nade mnou nelámou hůl a jsou ochotni mi poradit...díky.
Abych trošku shrnul, co mi z toho vyplynulo: Pokud budu tvrdošijně trvat na tom, že chci Zafiru (jistě že jsou jiné možnosti, ale o těch se teď nebavme), byl mi doporučen raději benzin (kvůli malému ročnímu nájezdu), nejlépe 1,8 103kW.
Ale tady je první háček. Když jsem se koukal na cenu takového auta, přibližně 3 roky starého, jsem pořád cenově asi o 50 tisíc výš než si můžu dovolit. Mám proto dotaz, jak je na tom 1,8 ve starší verzi s výkonem 92 kW? Jak je na tom se spotřebou a spolehlivostí? Má někdo zkušenosti?
Další dotaz je ohledně "ohledání" auta v autobazaru. Je jasné, že takové jelito, jako já, si s sebou musí vzít někoho, kdo tomu rozumí. Kde se shánějí chlápci, co rozumí diagnostice? Kolik si za to řeknou?
Děkuji všem, kdo nade mnou nelámou hůl a jsou ochotni mi poradit...díky.
Opel Zafira B, 1.8, 103W
Kolego kdyz napises odkud jsi doporucime ti nekoho z okoli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Idealne by bolo ak by sa ti podarilo ukecat RomanaK (ak si teda najde cas ktoreho ma dost malo), ak by on siel tak kupis to najlepsie co sa bude dat. Urcite ti ho skontroluje a hned aj povie co je este potrebne dorobit alebo opravit.
A podla mna aj ten slabsi motor by bol uplne v pohode.
A podla mna aj ten slabsi motor by bol uplne v pohode.
mám 1.8 92kw a jak už jsem psal spotřebu mám po městě 7.2 jinak s motorem jsem maximálně spokojen,ikdyž jsem sním nalítal zatím pouhé 3000 km
Jsem z Olomoucemilosh píše:Kolego kdyz napises odkud jsi doporucime ti nekoho z okoli
Opel Zafira B, 1.8, 103W
Pokud máš někde v okolí autorizovaného prodejce / servis Opelu, nech si auto prohlídnout tam, já to tak taky udělal, stálo to do tisícovky. Taková investice se vzhledem k ceně auta určitě vyplatí. Plus mi auto v bazaru prohlížel i známej, kterej Opely dobře zná. Čili jsem měl dva nezávislé názory. Rozhodně nelituju.