Chci koupit Zafiru
Re: Chci koupit Zafiru
kdyby jste se nekdo o nejake pekne 1.8 dozvedeli, dejte prosim vedet
- Reklama
Vectru, pokud jezdis do mesta neber, neda se s ni poradne parkovat je hrozne neprehledna.
CNG je precejen v tyhle generaci krapatek slaby na to auto a diesel se ti evidentne nevyplati.
Ber 1,8
nebo OPC
A doporucuju nemecko rozhodne tam ne u nas
CNG je precejen v tyhle generaci krapatek slaby na to auto a diesel se ti evidentne nevyplati.
Ber 1,8
nebo OPC
A doporucuju nemecko rozhodne tam ne u nas
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
to OPC celkem zere, ne? A navic tomu turbu taky nedelaji dobre kratke streky,ne?
myslim ze 1.8 pro me potreby ideal...jen najit peknou za dobrou cenu...
myslim ze 1.8 pro me potreby ideal...jen najit peknou za dobrou cenu...
Ja to OPC myslel jen jako takovej for samoztejme ze si to neco veme a i to turbo ma urcity omezeni, ale je to takovy jiny
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Ale zase má OPC oproti 1.8čce 6 kvaltů.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
V Nemecku uz ty auta jsou podstatne drazsi nez u nas, kdyz ja kupoval 2,5roku zpet to bylo porad jeste levnejsi, kazdopadne stav auta bude za ty prachy navic stat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no taky se mi zda, ze ty auta v Nemecku nejsou nijak levnee, ba naopak...
Ja bych si myslel, ze Zafira v benzinu je ten typ, kterou si nekupuji manazeri, podnikatele...proste mi pripadne, ze tento typ auta se nmusi nutne dovazet z Nemecka. Muze byt pekny kousek i puvodem z CR, cemuz bych se vuubec nebranil...
Ja bych si myslel, ze Zafira v benzinu je ten typ, kterou si nekupuji manazeri, podnikatele...proste mi pripadne, ze tento typ auta se nmusi nutne dovazet z Nemecka. Muze byt pekny kousek i puvodem z CR, cemuz bych se vuubec nebranil...
Zafira v benzinu? Tak to jedině něco s turbem
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
a proc? Dyt pro najezd 10 tis. km/rok je nafta zbytecna a turbo je drahe
Osobne mi prijde ze dnes je trend velkych aut, proste kazdy kdo vybira vezme radsi mpv nez kombika a pak v tom stejne z vetsi casti jezdi sam pripadne ani tech 7 mist nevyuzije, taky premyslim nad zafirou ale jak uz jsem nekolikrat psal je to zbytecne velky, vyssi spotreba, pri vyssich rychlostech se projevi "dodavka", takze osobne si myslim ze prestoze mame 2 deti tak kombik je tak akorat, nezauvazujes taky nad timto nebo chce zafu mermomoci za kazdou cenu? Proti kombiku aspon o pade vyssi?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet