Taky bych rád poprosil o poslaní na Janda22@email.cz. Díky moc.koudy píše:ahoj. mám k dispozici manuál v češtině. jestli chceš tak mi pošli email ajá ti to pošlu
Opel Zafira - Manuál v češtině
Re: Zafira
- Reklama
Napiš mi @ adresu,pošlu ti to v PDFmikes1of3 píše:ahoj, taky máme Zafiru 06. jen nemám manuál v češtině. ne pro mě, ale pro manželku. nemáte někdo odkaz na stránky, kde se dá stáhnout?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
přátelé, dostal jsem návod, dobří lidé ještě existují, děkuji
Ahoj taky mám zafiru ale nemám manuál. Pokus o stažení neúspěšný. Prosím pošli na adresu vit.kasparik@seznam.cz
to neumis kliknout na jeden odkaz?strom píše:Ahoj taky mám zafiru ale nemám manuál. Pokus o stažení neúspěšný. Prosím pošli na adresu vit.kasparik@seznam.cz
MANUAL ZDE
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Info pro mene zrucne
Kdo ma nainstalovany Acrobat, tak neklikejte na uvedeny odkaz primo, ale kliknete na nej pravym tlacitkem a z menu zvolte "Ulozit cil jako..." a soubor si nekam ulozte a potom teprve otevrete. Jinak se vam bude Acrobat otvirat primo v okne prohlizece a kdo ma pomalejsi pripojeni, tomu to bude trvat docela dlouho.
Kdo ma nainstalovany Acrobat, tak neklikejte na uvedeny odkaz primo, ale kliknete na nej pravym tlacitkem a z menu zvolte "Ulozit cil jako..." a soubor si nekam ulozte a potom teprve otevrete. Jinak se vam bude Acrobat otvirat primo v okne prohlizece a kdo ma pomalejsi pripojeni, tomu to bude trvat docela dlouho.
v dnesni dobe 2mega neni zadna velikost
-
Na dowbnload sice neni, ale v pripade otvirani v Acrobatu, to opravdu vetsinou trva ponekud dele a v jinym threadu si nekdo stezoval, ze se mu to nechtelo otevrit, tak proto doporucuju tento postupmilosh píše:v dnesni dobe 2mega neni zadna velikost
Výborné zase se to jen načítalo. Asi jsem opravdu počítačový analfabet. Mám dokonce návod poslaný emailem ale stále mi to nejde.
Sháním i roletku na zavazadlový prostor a vanu do kufru.
Sháním i roletku na zavazadlový prostor a vanu do kufru.
Naposledy upravil(a) strom dne 02 zář 2008, 15:14, celkem upraveno 1 x.