Zafira B Automat/Tiptronic

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra H, pravděpodobně to bude zde.
hombre_71

Re: Zafira B Automat/Tiptronic

Příspěvek od hombre_71 » 12 úno 2011, 16:05

Tak o tom že mě podpoříš jsem vůůůůbec nepochyboval :lol:

Reklama

oblhut

Příspěvek od oblhut » 12 úno 2011, 16:45

No o tom žádná 8-) Zafira number one :mrgreen:
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 12 úno 2011, 20:56

Panove, me by jen zajimalo kolikrat tydne tak velky auto fakt vyuzijete? Ja vozim denne jen dceru do skolky a i kdyz o vikendu jezdime na vylety (2 dospely a 2 maly deti) tak v tydnu by mi klido stacila i corsa na to popojizdeni ;)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 13 úno 2011, 07:03

Mildo, co máš prosím tě furt s nějakým "velkým autem" ? Zafira je menší než Škoda Octavia, jen má prostě líp využitý prostor. Jistě je vyšší, ale to je jen dobře protože se líp nastupuje, lepší výhled, vzdušnější kabina, v prostřední řadě je tolik místa na nohy že poprvé mi kluk sedící v sedačce nekope do zad.... První auto v kterém se moje manželka cítí bezpečně. Jistě, každý si chválí to svoje, ale jedno je jistý: Každý den to nevyužiji, ale když chci, tak můžu !

oblhut

Příspěvek od oblhut » 13 úno 2011, 08:37

Miloshi,ale Zafira není prvoplánovaně dělaná jako 7-místná.Ty sedadla schovaný v kufru jsou spíš nouzový,když např.jseš někde na dovči se známýma a jede se někam na výlet,tak se nemusí 2 autama.Jinak je to klasický auto s pěkně velkým kufrem a vůbec max.pohodlný,nic zbytečně velkýho na něm fakt nevidím ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 13 úno 2011, 08:53

hombre+oblhut: pod to bych se podepsal 8-)

v létě je to výhoda, když jedem s rodičema nebo tchánama na koupák, jede nás 6 a do kufru dáme všechny věci na celý den 8-) mít astru, tak musíme jezdit 2 autama nebo tchány nechat doma (auto nemají)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

zacek

Příspěvek od zacek » 13 úno 2011, 13:42

Chlapi, jak tady čtu Vaše názory, tak jsem stále více ujištěn, že Zafira je dobrá volba, díky ;-) Zprvu jsem uvažoval mezi C4 Picasso, Scenic Grand, Touran, Mazda 5, ale Zafira mi vyšla jako nejvhodnější. Velké 7-místné MPV nechci, stačí mi zadní sedačky jakou nouzové, i když Zafira je má podle mě z těch uvedených menších MPV nejlépe zvládnuté s nejvíce místem i pro dospěláka. Automat chci taky hlavně kvůli ženy (teprve začíná s řízením) a tak jenom stále zbývá rozhodnout jaký motor zvolit. Z toho Easytronicu v benzínu mám takové lehké obavy a dokud si ho asi nebudu moct vyzkoušet osobně, tak obavy zůstanou, takže jako nejreálnější zůstává 6-stupňový Tiptronic s motorem 1,9, 88kW. Ještě mi poraďte, v inzercích jsem narazil na Zafiry slušně vybavené, ale bez palubního PC - což mě dosti překvapilo. Pak jsem zjistil, že prý se dá PC, stejně jako tempomat (za předpokladu, že vyměním páčku s ovádáním pro tempomat) dohrát do řídící jednotky - nemáte zkušenosti s tímto? Dokonce jsem slyšel, že se dá do Zafiry B dohrát možnost automatického zamčení všech dveří po rozjezdu auta..?
Díky ;-)

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 13 úno 2011, 13:54

Tak Zafiru bez BC jsem snad ještě neviděl (možná že se pletu), ale každopádně je to řešitelné. Automatické zamykání po rozjezdu se tu už řešilo a mám ten pocit že to nelze.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 13 úno 2011, 14:19

V hacku to jde, je blbost ze by to v zafire neslo .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 13 úno 2011, 14:42

Miloši, trošku tě poopravím.. V některých Háčkách to jde.. :|
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH

Odpovědět