Zafira B Automat/Tiptronic
Re: Zafira B Automat/Tiptronic
Tak o tom že mě podpoříš jsem vůůůůbec nepochyboval
- Reklama
Panove, me by jen zajimalo kolikrat tydne tak velky auto fakt vyuzijete? Ja vozim denne jen dceru do skolky a i kdyz o vikendu jezdime na vylety (2 dospely a 2 maly deti) tak v tydnu by mi klido stacila i corsa na to popojizdeni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mildo, co máš prosím tě furt s nějakým "velkým autem" ? Zafira je menší než Škoda Octavia, jen má prostě líp využitý prostor. Jistě je vyšší, ale to je jen dobře protože se líp nastupuje, lepší výhled, vzdušnější kabina, v prostřední řadě je tolik místa na nohy že poprvé mi kluk sedící v sedačce nekope do zad.... První auto v kterém se moje manželka cítí bezpečně. Jistě, každý si chválí to svoje, ale jedno je jistý: Každý den to nevyužiji, ale když chci, tak můžu !
Miloshi,ale Zafira není prvoplánovaně dělaná jako 7-místná.Ty sedadla schovaný v kufru jsou spíš nouzový,když např.jseš někde na dovči se známýma a jede se někam na výlet,tak se nemusí 2 autama.Jinak je to klasický auto s pěkně velkým kufrem a vůbec max.pohodlný,nic zbytečně velkýho na něm fakt nevidím
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
hombre+oblhut: pod to bych se podepsal
v létě je to výhoda, když jedem s rodičema nebo tchánama na koupák, jede nás 6 a do kufru dáme všechny věci na celý den mít astru, tak musíme jezdit 2 autama nebo tchány nechat doma (auto nemají)
v létě je to výhoda, když jedem s rodičema nebo tchánama na koupák, jede nás 6 a do kufru dáme všechny věci na celý den mít astru, tak musíme jezdit 2 autama nebo tchány nechat doma (auto nemají)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Chlapi, jak tady čtu Vaše názory, tak jsem stále více ujištěn, že Zafira je dobrá volba, díky Zprvu jsem uvažoval mezi C4 Picasso, Scenic Grand, Touran, Mazda 5, ale Zafira mi vyšla jako nejvhodnější. Velké 7-místné MPV nechci, stačí mi zadní sedačky jakou nouzové, i když Zafira je má podle mě z těch uvedených menších MPV nejlépe zvládnuté s nejvíce místem i pro dospěláka. Automat chci taky hlavně kvůli ženy (teprve začíná s řízením) a tak jenom stále zbývá rozhodnout jaký motor zvolit. Z toho Easytronicu v benzínu mám takové lehké obavy a dokud si ho asi nebudu moct vyzkoušet osobně, tak obavy zůstanou, takže jako nejreálnější zůstává 6-stupňový Tiptronic s motorem 1,9, 88kW. Ještě mi poraďte, v inzercích jsem narazil na Zafiry slušně vybavené, ale bez palubního PC - což mě dosti překvapilo. Pak jsem zjistil, že prý se dá PC, stejně jako tempomat (za předpokladu, že vyměním páčku s ovádáním pro tempomat) dohrát do řídící jednotky - nemáte zkušenosti s tímto? Dokonce jsem slyšel, že se dá do Zafiry B dohrát možnost automatického zamčení všech dveří po rozjezdu auta..?
Díky
Díky
Tak Zafiru bez BC jsem snad ještě neviděl (možná že se pletu), ale každopádně je to řešitelné. Automatické zamykání po rozjezdu se tu už řešilo a mám ten pocit že to nelze.
V hacku to jde, je blbost ze by to v zafire neslo .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši, trošku tě poopravím.. V některých Háčkách to jde..