Problém, chod na 3 válce
Problém, chod na 3 válce
zdravím, cestou doprace mi zhasla jedna svicka (3. Válec) nic méně jsem ten zbytek dojel ve stylu htp ale asi kilak před koncem jsem cítil ze zase jede normálně... smazal jsem chybu a v pohodě... nevíte čím by to mohlo být?
ZAFIRA B (Z16YNG) 69KW r.v. 2008
- Reklama
Re: Problém, chod na 3 válce
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Zapalovací lišta
Astra H Caravan 1,7 CDTi 81kW
Škoda Fabia Combi 1,9 TDi PD 97kW-chip
Honda XL1000V Varadero
OP- COM 1.70
DELPHI
VCDS
Honda XL1000V Varadero
OP- COM 1.70
DELPHI
VCDS
JJ taky sem už měl ten problém.
takže zapalovací lišta
takže zapalovací lišta
ASTRA H 1.6 85KW
Lišta je nová a nemá ani 30 000 km.... teď jsem jel zpátky a vše bez problémů...
Zdravím mě odešla druhá lišta taky po cca 25 tis.
teď už mám třetí lištu a čtvrtý rok zatím dobrý ,asi horší kvalita dílu kdo ví
teď už mám třetí lištu a čtvrtý rok zatím dobrý ,asi horší kvalita dílu kdo ví
ASTRA H 1.6 85KW
Dobrá... původní lištu ještě mám... ne jednoho e by nefungovala ale k druhé svicce praskla ta gumová manzeta. Máte někdo zkušenost jestli to jde vyměnit? Tím myslím vzít tu manzetu z vadné lišty a dát ji na tu původní...
Pokud Ti půjde manžeta (těsnění) sundat bez násilí dolů (aby jsi ji neroztrhl), tak manžetu můžeš vyměnit.
Pro motory Z16XEP/Z16XER kde je sice jiná llšta, schodná s motory (A)Z16XNT se manžeta prodává i jako náhradní díl.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ahoj,
na G-čkové Astře jsem prasklou (a tím pádem probíjející) gumu na zapalovací liště vyřešil omotáním samovulkanizační elektrikářskou páskou.
Viz. například: http://www.europack.cz/katalog/samolepi ... acni-paska
Používají jí běžně elektrikáři, má vysokou izolační schopnost, je odolná vůči vysokým teplotám.. Při použití se musí natáhnout a potom motat na sebe. Ona se potom "svaří" dohromady - nemá žádné lepidlo. Hlavně nepoužívat žádnou izolepu a podobný chujoviny!
Koupit se dá v obchodech s elektrověcma nebo v eshopech.
na G-čkové Astře jsem prasklou (a tím pádem probíjející) gumu na zapalovací liště vyřešil omotáním samovulkanizační elektrikářskou páskou.
Viz. například: http://www.europack.cz/katalog/samolepi ... acni-paska
Používají jí běžně elektrikáři, má vysokou izolační schopnost, je odolná vůči vysokým teplotám.. Při použití se musí natáhnout a potom motat na sebe. Ona se potom "svaří" dohromady - nemá žádné lepidlo. Hlavně nepoužívat žádnou izolepu a podobný chujoviny!
Koupit se dá v obchodech s elektrověcma nebo v eshopech.
Lišta určitě není nová když už má něco najeto. A to,že nemá ani 30 tkm neznamená, že nemůže bejt vadná!
Astra H Caravan 1,7 CDTi 81kW
Honda XL1000V Varadero
OP- COM 1.70
DELPHI
VCDS
Honda XL1000V Varadero
OP- COM 1.70
DELPHI
VCDS