Spadnou otacky a zacne kourit :(
Spadnou otacky a zacne kourit :(
Zdravim vas potreboval bych po vas radu-navrh.Dnes me ma Zafirka 1,9cdti 110kw z19dth dvakrat behem jizdy cca 50 km zazlobila. Pri volnobehu spadly otacky auto zacalo poskytovat a pri pridani pedalu z vyfukul letel bilej kour.Jinak me ani nezakouri.Auto jsem zdech a znova nastartoval a uz to nedelalo az po nejakem tom ujetem km zase to same.Po nastartovani a ujeti dalsim km se nic nedeje auto zatim jede ale co to mohlo byt ta pricina to netusim ani ta nestastna kontrolka diag.se nerozla tak fakt nevim Poradi me nekdo doky moc
- Reklama
Re: Spadnou otacky a zacne kourit :(
Nezacalo ti nahodou regenerovat DPF? A ty si ho vypnutim motora prerusil...
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
co tim presne myslis?podrobneji prosim diky za odpovedquicky píše:Nezacalo ti nahodou regenerovat DPF? A ty si ho vypnutim motora prerusil...
Je tady docela dost popsáno o DPF, použit volbu HLEDAT a pročti si vlákna.
Taky jsem četl a četl a teď kupuju a měním a upravuju..... , ale hlavně jezdím bez vyděšených očí.
Najdi ve Tvém okolí někoho s OP-COMem nebo si ho kup na jebaji (bacha na klony klonů OP-COMu. OP COM hledej s chipem PIC -> taky se o tom dočteš) a mrkni na chyby, případně na DPF.
Taky jsem četl a četl a teď kupuju a měním a upravuju..... , ale hlavně jezdím bez vyděšených očí.
Najdi ve Tvém okolí někoho s OP-COMem nebo si ho kup na jebaji (bacha na klony klonů OP-COMu. OP COM hledej s chipem PIC -> taky se o tom dočteš) a mrkni na chyby, případně na DPF.
Opel Zafira B 1.7 CDTI (8V) COSMO 81 kW (chip PowerTEC 107,2 kW), 2009, Z17DTJ, DPF, Božský MKJ, ABS Full, Quick Heat, CID, DVD90
Sady píše:Je tady docela dost popsáno o DPF, použit volbu HLEDAT a pročti si vlákna.
kolik te to stoji a co vse delas?odkaz nahodou nemas na to op-commem?neco jsem si uz precetl o dpf tak stale zjistuju.dik