K - Koupím Astru v naftě a kombíku
K - Koupím Astru v naftě a kombíku
Ahoj koukám po Astře v kombíku v Dieslu a to 1.7 74kW nebo 1.9 88kW
chtěl bych něco s nájezdem do 200 tisíc km s doložitelnou aspoň částečnou historíí to znamená že mě nezajímá že prvních 5let bylo auto servisováno v Oplu ale spíš těch posledních 5 co to auto měl ten majitel.
Cenovej strop je 90 tisíc korun. a představoval bych si auto od roku 2006.
Ideálně 2007+.
Trvám na 6ti kvaltu!
Jsem z Ústeckého kraje pro pěknej kousek pojedu klidně přez celou republiku Nákup bude možný až po 16tém prosinci. Aktuálně jsem mimo ČR. Doufám že nemam nesmyslné požadavky
Vítám i komenty ohledně rad s motorizací, Jen trvám na naftě a 6ti kvaltu roční nájezd mam okolo 20 tisíc km.
chtěl bych něco s nájezdem do 200 tisíc km s doložitelnou aspoň částečnou historíí to znamená že mě nezajímá že prvních 5let bylo auto servisováno v Oplu ale spíš těch posledních 5 co to auto měl ten majitel.
Cenovej strop je 90 tisíc korun. a představoval bych si auto od roku 2006.
Ideálně 2007+.
Trvám na 6ti kvaltu!
Jsem z Ústeckého kraje pro pěknej kousek pojedu klidně přez celou republiku Nákup bude možný až po 16tém prosinci. Aktuálně jsem mimo ČR. Doufám že nemam nesmyslné požadavky
Vítám i komenty ohledně rad s motorizací, Jen trvám na naftě a 6ti kvaltu roční nájezd mam okolo 20 tisíc km.
Renault Clio 1.4 RT 94 r.v.
VW Golf 1.6 SR 00 r.v.
Vauxhall Vectra 1.8 06 r.v.
aktualne bez auta :D
VW Golf 1.6 SR 00 r.v.
Vauxhall Vectra 1.8 06 r.v.
aktualne bez auta :D
- Reklama
Re: K - Koupím Astru v naftě a kombíku
... A idealne bez investicii na najblizsich 5 rokov, nie?
Podla mna bud zlavis z poziadaviek alebo pridas na cene.
Alebo mas este moznost ist do Aciek, oni ti k cene dopasuju aj servisku aj kilometre
Podla mna bud zlavis z poziadaviek alebo pridas na cene.
Alebo mas este moznost ist do Aciek, oni ti k cene dopasuju aj servisku aj kilometre
Astra H, Z19DT
-
asi tak Komo, kazdopadne srotov do 90t kc je v CR dost
a na 6ti kvaltu by som teda netrval
a na 6ti kvaltu by som teda netrval
za ty prachy si můžeš nechat tak akorát namalovat kulisy, dobrý auto za to nečekej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A diesela obzvlaste
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
A este dodam ze 6ka je dobra len ked jazdis tak 50 percent dialnice.
Mne to na dialniciach robi super spotrebu, ked som raz musel slapat cez celu republiku 2x, tak som sa dostal na 5.2 litra nafty co je super hodnota.
Ale inak ju vyuzivam zriedka a 5ka uplne staci.
+ je nachylna na poruchu, moja uz huci a onedlho ide na repas.
Mne to na dialniciach robi super spotrebu, ked som raz musel slapat cez celu republiku 2x, tak som sa dostal na 5.2 litra nafty co je super hodnota.
Ale inak ju vyuzivam zriedka a 5ka uplne staci.
+ je nachylna na poruchu, moja uz huci a onedlho ide na repas.
Astra H, Z19DT
S Tvým nájezdem neuděláš chybu ani s benzínem, ani s nafťákem. Navrhuji Ti neomezovat se jenom na naftu, zbytečně si zužuješ výběr aut a klidně bych se díval i na 1,6 a 1,8 benzíňáky.
Šestka v dieselu má smysl fakt jen na dálnicích, mám vyzkoušeno, že na okreskách je pružnější nechat pětku, pocitově auto méně trpí a spotřeba je i nižší.
Šestka v dieselu má smysl fakt jen na dálnicích, mám vyzkoušeno, že na okreskách je pružnější nechat pětku, pocitově auto méně trpí a spotřeba je i nižší.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
My budeme jednu takovou Astru prodávat za cca dva měsíce (1,7 CDTi, 74kw tzn. bez filtru pevných částic = 5 rychlostí) Není žádná Astra 1,7 CDTi 74kw , která by měla 6rychlostí. rv.2007, najeto 175tis. Modrá základní,dešťový senzor, samozatmav.zpětné zrcátko, tmavá okna od B sloupku, servisní knížka, tlačítka na volantu, loketní opěrka vepředu, max. spokojenost. Ale budeme za ni chtít určitě 100tis. Kč Měl bys zájem? Zrovna prodávám i příčníky...jdeme do novějšího Jinak, když jsme kupovali auto my (3roky zpátky), taky jsem trval na 6-ti rychlostním voze. Ale můžu ti říct, že i přesto, že občas jezdíme Brno, Praha, zahraničí na výlety/dovolené po dálnici, tak mi šestka neschází. Prům.spotřeba 5,2l
-
Jindra: Není žádná Astra 1,7 CDTi 74kw , která by měla 6rychlostí.
Error !
1,7 CDTi 74kw su aj 6 rychlostne
Error !
1,7 CDTi 74kw su aj 6 rychlostne
Tak my hledali auto asi 3měsíce. Sjezdili jsme celou Moravu a každý koho jsme potkali v servisech, bazarech, soukromníci...nám říkali to, co píšu výše. A dodnes jsem žádnou takovou nepotkal. Proto mám zato, že je to správná informace. Pokud se pletu, tak se omlouvám.