Naprogramovani Tempomatu
Naprogramovani Tempomatu
Ahoj byl by mi nekdo schopny z prahy aktivovat tempomat ? v oplu po me chteji nakej security cod kterej jsem k autu nedostal a prej by stal kolem 1000,-
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
- Reklama
Re: Naprogramovani Tempomatu
Udajne je na zlute karticce co ? to abych ho zacal hledat ale nerekl bych ze ho budu mit takze budu muset zase cekat nez ho poslou vodnekad z nemecka to je pekny
-
- Kontaktovat uživatele:
Car Pass viz. foto
Diky za fotku no tak to mam radost... zas jed do Opla platit a cekat... zjisteni u Opla stoji 1200,- ze ?
Naposledy upravil(a) Lukyn dne 23 srp 2012, 15:25, celkem upraveno 1 x.
Brácha si nedavno koupil v bazaru astru dovezenou ze zahraničí. Taky mě tvrdil, že nic takovýho nemá, dokud sem mu car pass nenašel u manuálu a servisky
Ja ktomu dostal zelenou obalku a vtom serviska maual a jeste snad nakej manual na prvni pouziti takova brozurka ale nic jineho myslel jsem ze je to na prvni strane servisky kterou tam zahadne nemam ale kdyz je to takhle na karticce tak mi je jasny ze to nemam urcite coz me docela stve to tempomat vyjde pomerne draho
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
To záleží, ke kterému Oplu pojedeš, je to fakt široký rozpětí, třeba v Táboře (tušim) za to chtěli 600, já to ale nakonec vydyndal od prodejce, protože moje astrule je z Čech.. Takže jsem ve finále nic neplatil:)Lukyn píše:Diky za fotku no tak to mam radost... zas jed do Opla platit a cekat... zjisteni u Opla stoji 1200,- ze ?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
A davaj ktomu i kod radia ? kdyz uz to budu platit tak bych mohl dostat komplet tu karticku
- vojtavojta