AstraMan píše:Upraven název vlákna podle pravidel inzerce
K: Hever pro Astra / Zafira
K: Hever pro Astra / Zafira
Ahoj vsem, nevite nekdo o novem nebo pouzitem heveru pro Astru H za rozumnou cenu? Ten muj se mi odporoucel. Diky.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTI 59kW (2005), Z17DTL
- Reklama
Re: K: Hever pro Astra / Zafira
Taky shanim ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taktiež kúpim hever na Astru H,alebo aspoň poprosím radu kde hever kúpiť, respektive tip na nejaký iný ako origo
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
V Autokelly maji ted v akci hever za 300kc tusim a je to ten samy co mame v hacku, asi zajdu koupit minimalne 1 ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh nemáš odkaz ? že by som to len preposlal strýkovi ,on by mi to priniesol ..dikes
Miloshi stav se v Kladrubech u Teplic na vrakáči, tam ho maj. Tuhle jsem tam kupoval origo trojúhelník do tý štěrbiny v 5. dveřích a všiml jsem si, že jim tam ležel na podlaze v jednom kombajnu H. maj tam 3 zbořený kombi.......
Pavliku, to radsi koupim v ty kelly nez dat 3 kila za benal ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Je čas pomalu ale jiste prezout na zimní pneu a v kufru mám velky težký SW a nechce se mi ho vyndavat tak koukám po jinem druhem heveru, který bych měl u zimních kompletních kol. V pátek jsem volal do Opel Zralý a cena org. heveru je ..... 2100 Kč. Tak to jsem koukal. Cena podobných nůžkových heveru je od 290 do 450. Ale každý má jiný ten vršek. Tak nevím jaký si koupit. Nemá někdo fotku toho vršku heveru na naše Hčko? Ten SW váží přes 40 Kg a je to pakárna ho tam zase dostat. Taky by mě zajímala jaká je nosnost org heveru. V okolí žadný Opel vrakáč nemám. Díky
Hever 1
Hever 2
Hever 3
EDIT: Minulý týden měl Lidl v nabídce pojizdné hevery, byl jsem ve dvou Lidlech ani v jednom nebyl. Chtěl jsem okouknout kvalitu. Neviděl někdo ? Díky
Hever 1
Hever 2
Hever 3
EDIT: Minulý týden měl Lidl v nabídce pojizdné hevery, byl jsem ve dvou Lidlech ani v jednom nebyl. Chtěl jsem okouknout kvalitu. Neviděl někdo ? Díky
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...