K: Čidlo+nadrzka chladiacej kvapaliny
Re: K: Čidlo+nadrzka chladiacej kvapaliny
Na 17DTH je taketo "super kolienko" a z neho mi to presakuje.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Na Z19DTH je to podobne, akurat bez toho medzikusu. Minulu sobotu som to menil, uhresil som sa
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Pri akej hladine sa Vam zobrazuje hlasenie aby ste skontrolovali hladinu chladiacej kvapaliny?
Mne sa zatial nezobrazilo aj ked som ju mal uz dost nizku, pritom nezapojene cislo na vodu v ostrekovaci sa mi zobrazuje hned po nastartovani.
Mam pocit ze mam bud zaseknuty ten plavak alebo je naprd to cidlo, i ked vacsinou co som cital tak sa pokazi v stave, ze to stale hlasi nizku hladinu.
Mne sa zatial nezobrazilo aj ked som ju mal uz dost nizku, pritom nezapojene cislo na vodu v ostrekovaci sa mi zobrazuje hned po nastartovani.
Mam pocit ze mam bud zaseknuty ten plavak alebo je naprd to cidlo, i ked vacsinou co som cital tak sa pokazi v stave, ze to stale hlasi nizku hladinu.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
ja mam asi 1 cm pod rysku a kdyz zastavim cumakem do hodne velkyho kopce, tak mi pak pri startovani pise abych zkontroloval hladinu
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
Mě téš 1cm pod rysku
Chlapi dalsi problem, vymena nadrzky chladiacej zmesi za nadrzku s cidlom mal som tam aj kabel s konektorom len neviem ci to pojde zevraj mam jednotku co podporuje chcek control ale nemam kabel na nadrzku ostrekovacov treba aj to dorobit? vie to niekto dakujem za postrehy a pripadnu pomoc
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 16 říj 2012, 07:04, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vodice s konektorom k nadrzke ostrekovacov by si mal mat, urcite to tam je, len pekne zasite
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
no nejake foto hmm hladali sme dvaja a nic nikde
Ja som ich tam nemal, musel mi ich dorobiť RomanK.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Dorabal ti len na ostrekovace alebo aj na chladiacu ? ja na chladiacu mam len tie ostrekovace nie a nevies odkkial ti to napajal z akej pozicie?