K: Čidlo+nadrzka chladiacej kvapaliny
Re: Čidlo+nadrzka chladiacej kvapaliny
takže ti menil uec jednotku alebo nejaku čať?
koľko to stalo?
koľko to stalo?
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
- Reklama
To už si nepamatuji, ale cena se vždy odvíjí od kurzu Eura a od ceny nákupu dílu. To si musíš domluvit s tím, kdo Ti to bude dělat..
Vieš, nevie. Naprogramování se žádná jednotka UEC nebrání, ale programuje se jen konfigurace a ne firmware. A ten je různý.swabel píše:... Podla mna o vie kazda jednotka...
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nkde som nepisal, ze sa konfiguruje firmware Ale beriem...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Re: K: Čidlo+nadrzka chladiacej kvapaliny
Nechcem zakladat nove tema tak sem s mojim problemom:
po kontrole naplni som zistil ze ako zacala zima myslim ze tym ako som zacal kurit v aute sami zacala stracat voda v chladiacej sustave motora a neviem kam, este som to nedaval nikomu pozerat zatial, nema niekto skusenost cim by to mohlo byt?cez leto v pohode aj po dialniciach aj v sade nic mozno tak co som dolial 0,5cm a teraz uz 2cm chyba mam novy chladic ten je ok hadice vypadaju tiez ok, tak toto nechapem. budem povdacny za kazdy koment, pomoc
po kontrole naplni som zistil ze ako zacala zima myslim ze tym ako som zacal kurit v aute sami zacala stracat voda v chladiacej sustave motora a neviem kam, este som to nedaval nikomu pozerat zatial, nema niekto skusenost cim by to mohlo byt?cez leto v pohode aj po dialniciach aj v sade nic mozno tak co som dolial 0,5cm a teraz uz 2cm chyba mam novy chladic ten je ok hadice vypadaju tiez ok, tak toto nechapem. budem povdacny za kazdy koment, pomoc
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Prekontroluj vsetky hadice. Mne to tieklo v kolene pri palivovom filtri, pred vstupom do kurenia.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
diky skusim to v pondelok pozriet daval som pred tym g12 zmes z olejcentra.sk, chcel by som na leto dorobit nadrzku a tie cidla a dam origo zmes asi....
Menil si cele to kolienko vratane tych troch hadic alebo ako si to poriesil? Mne to tam tiez tecie, vymenil som vsetky tri objimky za skrutkovacie ale stale to presakuje. V opli stoji komplet okolo 40-50e.swabel píše:Prekontroluj vsetky hadice. Mne to tieklo v kolene pri palivovom filtri, pred vstupom do kurenia.
Dik
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
pozeral som to nikde nic som nenasiel ale od novoty teda asi rok stale citim tu chladiacu v motorovej casty trocha to presakuje asi za palivovym filtrom ako to vchadza do vnutra ak sa podari dam aj foto. nemenil som zatial ziadnu hadicu mam tam biele snurky aby som zistil ci kde tecie tlak je v systeme stale tak nekde to bude presakovat asi tam kde som pisal hm co stym neviem. na rok chcem davat nadrzku s cidlom a dam origo zmes abo este skusim nejaky utesnovak neviem
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Janda - menil som len 1 hadicu so specialnou koncovkou - 1. strana vstupuje do kurenia pod palivovym filtrom, druha dole pod termostat a ma sponu. Pravdepodobne to tam mas inac.