Naprogramovani Tempomatu
Re: Naprogramovani Tempomatu
Prolistuj servisku, jestli není někde založenej. Někdy bejvá i napsanej na volnym listě v servisce, už jsme to viděl, že si ho tam předchozí majitel napsal, kdyby CarPass ztratil.
- Reklama
Diky za podporu ale uz po 3ti jsem vse co mam prolistoval a nidke nic ani v poznamkach vim maximalne to ze je auto z Brna
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
Kde bolo auto kupovane? Ked v cechach niekde ako pises ze je z Brna? co mas napisane akeho predajcu v servisnej knizke.
Ja som mal ten isty problem siel som k predajcovi, povedal som mu ze som druhy majitel a ten mi to vystavil zadara
Ja som mal ten isty problem siel som k predajcovi, povedal som mu ze som druhy majitel a ten mi to vystavil zadara
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
No ja uz jsem majitel 3ti a auto je kupovane v MOTO MORAVA Brněnská 57 Olomouc coz jsem zjistil az ted z klicku koukl jsem se blbe v servisce na jinou stranku a auto bylo opravovano v Brne.. No stejne to mam z ruky kdyz jsem z prahy no zkusim tam napsat Majl i kdyz to bude asi vypadat jako ze jsem corka
Naposledy upravil(a) Lukyn dne 24 srp 2012, 12:13, celkem upraveno 1 x.
Zavolj do Ol p. Korec....podle VIN ti ho sdělí. Vyzkoušeno s Nerezem
Určitě bych zkusil prodejce. My jsme si taky dopisovali s německým prodejcem a po doložení že auto je naše ( občanka, kupní smlouva, techničák) tak nám poslali Security code.
Zafira B 2009 1.7 CDTi, 92 kW
paulinek píše:Určitě bych zkusil prodejce. My jsme si taky dopisovali s německým prodejcem a po doložení že auto je naše ( občanka, kupní smlouva, techničák) tak nám poslali Security code.
Ako pise paulinek
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Rano jsem tam napsal tak uvidim co a jak a dam vedet dik za pomoc