AstraMan píše:Upraven název vlákna podle pravidel inzerce
K: Ozdobný lišty na Astru H
K: Ozdobný lišty na Astru H
Ahoj, kdybyste někdo měl přebytečný stříbrný lišty (jak jsou ve výbavě Cosmo) na Háčko, dejte vědět, uvažuju o nich. V Oplu za to chtěj 2800 Kč a to jim nedám. Jinak bych asi koupila takový ty, co se prodávaj v tunning shopech, neni to nic moc a originální rozměr, ale je to docely levný.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Re: Ozdobný lišty na Astru H
Pořád bych měla zájem o okenní chromový lišty na hatchback. Od koupě neoriginálů jsem ustoupila, neni to ono. Tak kdybyste náhodou někdo měl a nechtěl .
Nelíbí no . Ale i lišty bez polepů jsou pěkný.
v sekcii odkazy su vrakoviska ..pre slovensku starnu je tam www.opeldiely.sk je tam jeden rozbity wauxhal astra caravan v bielej farbe..dnes som manikovi volal ohladom tych list ci su chromove on ze ano tak sa pytam ze co chce za 6ks ..a on ze iba 4 lebo zo zadneho skla sa nedaju vymontovat..ja ze v pohode tak co chce za tie listy 4ks a on zabil ze 40eur za kus!! je to normalna cena??????? z vrakacu by som cakal ze to bude za facku..
a sorry za OT ze som sa tu rozpisal len som chcel informovat o tej cene.
a sorry za OT ze som sa tu rozpisal len som chcel informovat o tej cene.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007